Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2009, 08:50   #1
alev.bobo13
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo
 
alev.bobo13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo'da son nokta

Beşiktaşımızdan ayrılıp ayrılmayacağı günlerdir netleşmeyen Brezilyalı golcü Bobo’nun büyük bir olasılıkla önümüzdeki sezon da siyah - beyazlı takımda kalacağı öğrenildi.


Beşiktaşımızdan ayrılıp ayrılmayacağı günlerdir netleşmeyen Brezilyalı golcü Bobo'nun büyük bir olasılıkla önümüzdeki sezon da siyah - beyazlı takımda kalacağı öğrenildi.

Olympiakos'un 5 milyon euroluk teklifini beğenmeyen Başkan Yıldırım Demirören'in bu oyuncuyla bir kez daha görüştüğü bildirildi. Yunan ekibinin yıllık 2.5 milyon euroluk teklifini kaçırmak istemeyen Bobo'ya, Yıldırım Demirören'in, “Gerçekten iyi para teklif etmişler sana. Ama bizim gözümüzde senin değerin kesinlikle 5 milyon euro değil. Hem senin hem de bizim çıkarlarımız önemli. Sezona ve Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlarsan senin yıllık ücretine zam yapacağım. Avrupa maçlarında kendini gösterirsen değerin daha da artar. Önümüzdeki sezon da istediğin takıma gidersin” diye konuştuğu kaydedildi.

Oldukça moralsiz olan Bobo'nun ise sürekli aklında Yunanistan'ın bulunması nedeniyle Yıldırım Demirören'in bu önerisini isteksiz bir şekilde kabullenmek zorunda kaldığı öğrenildi.

Kimseye zam yok
Beşiktaş'ta yaşanan bu gelişmenin yanı sıra Başkan Demirören'in, ücretlerinin artırılmasını isteyen futbolculara kesinlikle zam yapmayacağı da vurgulandı. Siyah - beyazlı kulübün başkanı, ligin ilk yarısındaki performanslarına göre bazı oyuncuların sözleşmelerini uzatabileceği bildirildi.
Kaynak: Milliyet
__________________
Click the image to open in full size.
alev.bobo13 Ofline   Alıntı ile Cevapla