Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2009, 09:31   #729
brk06
 
brk06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Quaresma heyecanı dorukta

Click the image to open in full size.



Siyah-beyazlı yönetim, taraftarın çok istediği Portekizli futbolcu için İtalya'ya çıkarma yapacak. Pazartesi günü İnter'le görüşmeyi planlayan Beşiktaş, bu transfer için 20 milyon euro'yu gözden çıkardı. Quaresma ile ilgili girişimler camiada büyük heyecan yarattı.

***

Querasma harekatı

Yöneticiler, İnter'de forma giyen yıldız için pazartesi İtalya'ya hareket ediyor.

Kartal'da rota İnter'in tecrübeli oyuncusu Quaresma'ya çevrildi. Olympiakos'un peşini bırakmadığı Brezilyalı golcü Bobo'dan umudunu kesen siyah-beyazlılar, bu futbolcunun Yunanistan'a gitme ihtimalinin her geçen gün artması üzerine forvet arayışlarına başladı. Mustafa Denizli'nin önerdiği isimlerle ön görüşmelere başlayan Beşiktaş yönetimi, Çarşı Grubu'nun Click the image to open in full size.
salı akşamı şampiyonluk kutlamasında 'Quaresma' tezahüratları yapması üzerine, Portekizli oyuncu için girişimlerini hızlandırdı.

İŞİ ÇOK UZATMAYIN
Başkan Yıldırım Demirören'in, gecede yükselen Quaresma seslerine tebessüm ederek yanıt vermesinin ardından, teknik direktör Mustafa Denizli ile görüştüğü ve tecrübeli hocanın da onayını aldığı belirtildi. Yıldırım Demirören'in bu gelişmenin adından yönetici arkadaşlarıyla görüşerek, "Bu işi fazla uzatmanın anlamı yok. Pazartesi günü İtalya'ya gidin ve transferi çözüme bağlayın" talimatını verdiği öğrenildi. Beşiktaş kulübünün, Portekizli yıldız için 20 milyon euro gibi bir rakamı gözden çıkardığı ifade edildi.

Fotomaç
brk06 Ofline