Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2009, 12:44   #7
sergen38
DiYaRıN KaRTaLı

sergen38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Quaresma'ya veto

Click the image to open in full size.
Kartal'da başkan Demirören, "Quaresma'yı alalım" teklifi yaptı, Denizli ise, "Bana 10 numara lazım. Transfer yapılacaksa Buoonatte'yi istiyorum" diye yanıt verdi.

Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören'in Siyah-Beyazlı takımın kardosunda görmek istediği ünlü futbolcu Quaresma'ya, teknik direktör Mustafa denizli'nin sıcak bakmadığı öğrenildi. Delgado'nun ameliyatından sonra 10 numaralı bölgeye oyuncu bakan Kartal'da menajerlerin önerdiği Portekizli yıldıza, Denizli onay vermedi. Demirören, Denizli ile yaptığı son toplantıda, "Hocam, Quaresma'yı ciddi ciddi önerdiler. Bonservisiyle almamız zor ama kiralayabiliriz. Oyuncu da gelmekten yana. İsterseniz somut adım atabiliriz" dedi. Denizli ise, "Quaresma'nın ismine ve oyunculuğuena lafım olmaz. Ama benim kanatlarda sorunum yok. Eğer bobo satılırsa yerine 10 numaraya ihtiyacımız var. Bunun için de en iyi isi Arjantinli Buonanotte. Bobo satılır veya Delgado'nun sözleşmesi askıya alınırsa Buonanotte'yi transfer etmenizi istiyorum" şeklinde yanıt verdi.

>b>Rivar Plate kapıyı 7 milyon eurodan açtı</B>

Daha önce gönlünün İtalya veya İspanya Ligleri'nde bir takımda oynamak istediğini açıklayan ve Türkiye'ye sıcak bakmayan Arjantinli genç oyuncu Buonanotte ise fikir değiştirdi. Kulübü River Plate'in mali olarak kötü durumda olması nedeniyle Buonanotte'yi satmak istemesi, Beşiktaş'ın elini güçlendirdi. Futbolcunun da "şartlarda anlaşırsak gelirim" dediği öğrenildi. River plate'in oyuncusu için 7 milyon euro bonservis bedeli istediği, Beşiktaş'ın ise 5.5 milyon euro verdiği belirtildi. Buonanotte de yıllık 2 milyon euro talep ediyor.

Kartal YİĞİT-Habertürk

Click the image to open in full size.
sergen38 Ofline   Alıntı ile Cevapla