Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2009, 14:04   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
yüreklerini ortaya koydular

Türkiye’deki en iyi yerli oyunculara sahip olduklarını iddia eden Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, “Bunu geçen sezon kanıtladık. Elde edilen çifte zaferde yerli oyuncular başroldeydi” dedi.

Erdoğan, Fortis Türkiye Kupası ve Süper Lig’deki şampiyonluğun tarihe geçtiğini vurgulayarak, “En etkili silahlarımız kaleci Rüştü, İbrahim Toraman, Serdar Özkan, İbrahim Üzülmez ve Yusuf Şimşek’ti. Herkes bir yana ama bu oyuncuların yerleri ayrıydı. Yabancılardan ise Ernst’e övgüm olacak. Onun faydası da tartışılmaz” diye konuştu.
Kulübün başarısı için Başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulunun üst düzey bir çalışma sergilediğine de değinen Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:
Hocamız istedi, biz aldık
“Geçen yıl kötü maçlar sonrasında yönetimimiz takımına ve teknik heyetine sahip çıktı. Taraftarlarımız en zor maçlarda 90 dakika destek verdi. Bütün baskılara rağmen zorlukları göğüsleyerek haklı şekilde çifte zafere ulaştık. Geçen sezondan önemli dersler çıkardık. Hocamızın istediği yerlere takviyeler yaptık. Şampiyonlar Ligi’nde başarı çıkamızı yükseltmek zorundayız. Fink, Ferrari, Erhan Güven, İsmail Köybaşı ve Rıdvan Şimşek kısa sürede takıma uyum sağlayacaklar ve çok faydalı olacaklardır. Yeni sezonu iple çekiyoruz.”
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla