Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2009, 19:16   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sivasspor dağıldı: 3-0

Sivasspor dağıldı: 3-0

Sivasspor'un hazırlık dönemini geçirdiği Hollanda kapındaki son maçında, Hollanda takımlarından PSV Eindhoven ile karşılaştı. Daha önceki hazırlık karşılaşmalarında da güçlü takımlarla mücadele eden ancak galibiyet alamayan Sivasspor, son maçında da galibiyet alamadı ve sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Orta saha mücadelesi şeklinde başlayan karşılaşmanın 18. dakikasında Yasin Çakmak'ın yaptığı faul ardından, Dzsudzsák'ın kullandığı frikiğin gol olması sonucunda, PSV bu golle 1-0 öne geçti. Daha sonra 26. dakikada M'Bemba ve 28. dakikada İbrahim Dağaşan'ın gördüğü kırmızı kartlar sonucunda saha karıştı ve sahaya bir Türk seyirci girdi. Seyircinin sahaya girmesinin ardından hakemler ve PSV Eindhoven'li futbolcular soyunma odasına gittiler. Hakemlerin ve futbolcuları nsahay tekrar dönmesinden sonra, maçın hakemi karşılaşmayı ikinci yarıdan devam ettirdi.
İkinci yarıya 9 kişi devam eden Sivasspor eksikliğin vermiş olduğu dezavantajla sahada pek etkili olamadı. 63. dakikada Amrabat'ın sol çaprazdan vurduğu sert şutla PSV skoru 2-0'a getirdi. Bu golden sonra karşı kaleye gol bulmak için atak yapmak isteyen Sivasspor, 73. dakikada orta sahadan ileri çıkarken kaybettği top sonrasında PSV atağı başladı. Ceza sahasına gelen ortayı Sivas savunamsı uzaklaştıramayınca önünde kalan topa sert vuran Kovermans durumu 3-0'a getirdi ve maç bu skorla sonuçlandı.
MAÇTAN NOTLAR
13. dakikada, sol kanattan Agbetu'nun getirdiği topu, Ersen Martin kalecinin üzerine vurdu.
17. dakikada, Affelay ile gelen PSV atağını, Fenerbahçe'den yeni transfer Yasin Çakmak faul ile durdu ve karşılaşmanın ilk sarı kartını gördü.
18.dakikada, Yasin faulunden doğan serbest vuruşta Dzsudzsák sol ayağıyla vurduğu yopu ağlara gönderdi ve skoru 1-0 yaptı.
26. dakikada, Sivasspor'dan M'bemba rakibine yaptığı sert müdahele sonucunda kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
28. dakikada, İbrahim Dağaşan yaptığı faul sonrasında kırmızı kart gördü ve Sivasspor 9 kişi kaldı. Bu kararın ardından sahaya taraftarın girmesinden dolayı hakem soyunma odasına gitti.
İKİNCİ YARI
48. dakikada PSV'li Lazovic'in sert şutunu kaleci Akın son anda uzanarak kurtardı.
50. dakikada Affelay'ın sert şutu direğin dibinden auta çıktı.
55. dakikada sol kanattan Hayrettin'in Ersen Martin'e verdiği pasta Ersen sağ kanada dönerek topu Erman aktardı. Erman'ın ceza sahasının sağından yaptığı sert şut üstten dışarı çıktı.
63. dakikada ,sol çaprazdan Amrabat'ın yaptığı sert ve düzgün şutun ağlarla buluşması sonucunda durum 2-0 oldu.
66. dakikada Kovermans'ın kale sahasının sağ köşesinde kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vurduğu şutu, Akın kurtardı.
73. dakikada Sivasspor ceza sahasındaki topu çıkaramayınca top Kovermans'ın önünde kaldı ve yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.



18.07.2009
Kaynak : Sporx.com
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla