Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2009, 20:33   #4
the_pentagram
forumun heavy metalcisi
 
the_pentagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sivas olaylı maçı kaybetti!

Şampiyonlar Ligi'ndeki Anderlecht maçına hazırlanan ve Hollanda kampındaki 4. hazırlık maçında Hollanda'nın güçlü ekiplerinden PSV eindhoven ile karşılaştı.

MAÇ YARIDA KALDI
Balazs Dzsudzsak'ın 18. dakikada attığı serbest vuruş golüyle PSV öne geçerken, Hollandalı hakemin 26. dakikada yeni transfer Mbemba'yı; 30. dakikada da İbrahim Dağaşan'ı kırmızı kartla oyundan kırmızı kartla ihraç etmesi sonucu maç yarıda kaldı!

Hakemler ve PSV Eindhoven takımı soyunma odasına giderlerken, Sivasspor'un isteğine rağmen maç başlayamadı.

Sivasspor bekleyişini sürdürürken, yarı alanda tek kale maç yaptı.

BÜLENT UYGUN TEPKİ GÖSTERDİ
Öte yandan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, maçın yarıda kalmasını şöyle değerlendirdi:
"Açıkçası ne olduğunu ben de anlamadım hakem Anderlecht'i tutuyormuş, PSV'liymiş hakem ne kadar kötü olursa olsun biz 9 kişi de olsa mücadelemizi yapmak istiyoruz.. Hakem Anderlecht'i tutuyormuş, Burada da sürekli Psv formasıyla geziyormuş hakemi tebrik ediyorum. PSV takımından rica edelim dedik. Orta hakem ben çıkmak istemiyorum diyor. Yapacak bir şey yok. Aramızda idman yapacağız. Futbolcular fiili kasti tekme atmadıysa ve buna kırmızı kart verirse bu kendi embesilliğinden.."

KIRMIZI KARTLAR ANDERLECHT MAÇINA YANSIYACAK MI?
Bu arada önce hakemin raporunda belirtmesi durumunda kırmızı kart gören futbolcuların Anderlecht maçında oynayamama tehlikesi bulunduğu belirtilmesine rağmen, bu tehlikenin geçerli olmadığı ifade edildi. Kırmızı kartın kasti bir hareket sonrası çıkması durumunda böyle bir cezanın alınabileceği belirtildi.

HAKEM'DEN YASİN UYARISI!
Maçın ikinci 45. dakikadan itibaren oynanacağı ancak hakemin Yasin'i de oyundan atarım dediği ve savunma oyuncusunun oyundan alınacağı belirtildi.

MAÇ DEVAM ETTİ
İkinci 45 dakikadan itibaren devam eden Sivaspor-PSV maçının 63. dakikasında Hollanda ekibi farkı 2'ye çıkarttı.

63'te ceza alanının dışından Nordin Amrabat'ın çektiği şutu Akın ilk hamlede tutamazken, direğe çarpan top çizgi üzerinde sekti, hakem gol kararı verdi. Akın bu pozisyonun gol olmadığı yönünde itirazlarda bulundu.

73. dakikada PSV farkı 3'e çıkarrtı. Murat Sözgelmez'in ceza sahası içinde uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Koevermans, yerden düzgün bir vuruşla Akın'ı avladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçı 9 kişi tamamlayan Sivasspor, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.
__________________
Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..!
the_pentagram Ofline   Alıntı ile Cevapla