Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2009, 22:16   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ve Adebayor M. City'de!

Ve Adebayor M. City'de!

Transfer piyasasının en çok konuşulan takımlarından olan Manchester City Roque Santa Cruz ve Carlos Tevez'den sonra uzun süredir ilgilendiği Arsenal'in Togolu futbolcusu Emmanuel Adebayor'u renklerine bağladı. Geçen hafta gerçekleşmesi beklenen transfer sözleşme koşulları nedeni ile aksarken Manchester City Adebayor ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni sezonda Manchester City'de olacak olan Adebayor'un Arsenal'deki gibi 25 numaralı formayı giymesi bekleniyor.
Transferin netlik kazanmasından sonra Manchester City'nin resmi internet sitesinden açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki Togolu forvet oyuncusu şu sözleri kaydetti:
"Kendimi özel hissediyorum ve Manchester City taraftarının önünce çıkmak için sabırsızlanıyorum. Onlara ne yapabileceğini göstermek istiyorum. Buraya tarih yazmaya geldim. Manchester City patronu ve menajeri de bana bunu çok istediklerini söyledi ve başlamak için sabırsızlanıyorum."
HUGHES: "İNGİLTERE'NİN EN İYİ FOVETLERİNDEN BİRİSİ"
Manchester City menajeri Mark Hughes yeni transferleri Adebayor hakkında ise şu açıklamayı kaydetti: "Adebayor Manchester İngiltere'ye geldiğinden beri İngiltere'nin en iyi forvetlerinden birisi. Forvet hattımızı oldukça güçlendirecek. Adebayor'un transferi ile birlikte takımıza dünyanın en iyi oyuncularını katmak istediğimizi gösterdik. Adebayor bir forvetin ihtiyacı olan her şeye sahip. Kendisi çok yönlü bir oyuncu. Çok çabuk, atik ve güçlü bir yapıya sahip. Onunla çalışmayı iple çekiyorum. Adebayor oyunumuza kesinlikle farklı bir boyut katacaktır. Adebayor'a uzun zamandan beri hayranlık duyuyorum.



18.07.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla