Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2009, 11:18   #5
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Transferin netlik kazanmasından sonra Manchester City'nin resmi internet sitesinden açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki Togolu forvet oyuncusu şu sözleri kaydetti:
"Kendimi özel hissediyorum ve Manchester City taraftarının önünce çıkmak için sabırsızlanıyorum. Onlara ne yapabileceğini göstermek istiyorum. Buraya tarih yazmaya geldim. Manchester City patronu ve menajeri de bana bunu çok istediklerini söyledi ve başlamak için sabırsızlanıyorum."
"Manchester City'i 1 ya da 2 yıl içinde dünyanın en büyük kulübü olacak ben bunu görebiliyorum. Burada olmaktan çok mutkuyum. Mark Hughes ile önceden muhabbetimiz vardı. Mark Hughes bu sezon İngiltere Ligi'nde ilk 4'ün içinde yer almak istiyor." ifadelerini kullandı.
Takımda çok sayıda iyi forvetin olmasının kendisinde bir baskı yaratıp yaratmadığı sorusuna ise Adebayor, "Üzerimde baskı yok. Ben Arsenal'e gelmeden önce takımda Dennis Bergkamp, Thierry Henry ve Robin van Persie vardı. Şimdi Manchester City'deyim ve onların çok sayıda oyuncusunun olduğunu biliyorum. Premier Lig'deki bütün oyuncular her zaman iyidir. Manchester City Tevez, Santa Cruz ile anlaştı ve benim çok iyi arkadaşım olan Benjani Manchester City'de. Manchester City'nin birçok iyi oyncusu var ve bende onlardan biriyim. Benim için önemli olan şey savaşmak. Ben bu takımla kazanmak için burdayım. Bizi kimin yöneticeğini bilmiyorum ama önemli olan şey savaşmak ve bende bunu göstermek için burdayım. Machester City'i seviyorum ve bu kulüp için mücadele etmek istiyorum. Bu kulübe şampiyonluk getirmek istiyorum." şeklinde cevap verdi.
Yeni sezondaki hedeflerinin ne olduğu sorusunu ise yıldız futbolcu, "FA Cup'ta ve Carling Cup'ta nasıl bir şansımız olacak bilmiyorum. Neler başarabileceğimizi ancak Aralık ayında söyleyebilirim." şeklinde yanıtladı.
"ARSENAL HER ZAMAN KALBİMDE OLACAK"
Arsenal'de ayrılışı hakkında da konuşan Adebayor şu sözleri kaydetti: "Arsenal'den ayrılmak biraz zordu fakat sonuçta bu bir oyun ve Arsenal'in de paraya ihtiyacı vardı. Arsene Wenger ile iyi bir ilişkim vardı."
"Arsenal'de bir birçok iyi ve zor zaman geçirdim. Arsenal'de forma giydiğim için çok mutluyum çünkü taraftarı, hocası ve oyuncuları herkes bana karşı çok iyidi. Onlara iyi şanslar diliyorum ve benim her zaman kalbimde olacaklar çünkü Arsenal Kulübünü seviyorum."
son olarak taraftara teşekkür eden Adebayor, "Çok mutluyum ve memnuniyet duyuyorum. Her futbolcu transfer olduğunda kendini evinde gibi hissetmek ister ve ben buraya geldiğimde kendimi evimde gibi hissettim. "
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla