Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2009, 11:30   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Polat: "Sami Yen'de 5 Çekeriz

Galatasaray Başkanı, Kazakistan'daki 1-1'lik skorun yanıltıcı olduğunu söyledi, rövanş için iddialı konuştu: "Tobol, G.Saray'a rakip olacak takım değil. Eksiklerimiz fazla. Takımın neredeyse yarısı sahada yoktu. Hiç şüphem yok ki Ali Sami Yen'de bu takıma 5 atar, yolumuza devam ederiz."
G.Saray Başkanı Adnan Polat dönüş uçağında futbolcularıyla Tobol maçının değerlendirmesini yaptı. Sözlerine teşekkür ederek başlayan Polat, "Rakibimiz ligleri başladığı için bize göre daha hazırlıklıydı. Buna karşılık biz dezavantajlarımızla sahaya çıktık. Eksiğimiz çoktu. Neredeyse takımın yarısı sahada yoktu. Maçın ilk yarısında mücadele eden genç oyuncularıma teşekkür etmek isterim. Hepiniz çok özverili oynadınız. Gençlerin kazanma hırsı bizi memnun etti” dedi.
Haftaya perşembe Ali Sami Yen'de oynanacak rövanş maçında her şeyin çok farklı olacağını kaydeden G.Saray Başkanı, "En önemlisi kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Ayrıca daha ideale yakın bir takımla sahaya çıkacağız. Eksiklikler giderilince her şey çok farklı olacak. Tobol G.Saray'a rakip olacak takım değil. Biz bu takıma Ali Sami Yen'de 5 çekeriz” diye konuştu.
Polat'ın dün Florya Tesisleri'nde Teknik Direktör Frank Rijkaard'la durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. G.Saray Başkanı'nın milli oyuncular ve yabancıların rövanş maçında oynayıp oynamayacağını sorduğu ve takımın genel durumu hakkında bilgi aldığı belirtildi.
Bu arada Rijkaard, Tobol maçında gereksiz yere çift sarı kart gören genç Alpaslan'ı "Ucuz kart görmemelisin. Takımını yok yere 10 kişi bırakman bize çok zarar verebilir” diyerek dikkatli olması konusunda uyardı.
Ayhan: Arda'nın gönlü çok büyük
Tecrübeli futbolcu, "Arda oyuna girince pazubantı vermek istedim, kabul etmedi. Bu gönlünün çok büyük olduğunu gösterdi” dedi.
Tobol maçının ikinci yarısında oyuna giren yeni kaptan Arda'nın kaptanlık pazubandını Ayhan'dan almaması futbolcu arkadaşları tarafından takdirle karşılandı.
Ayhan Akman, Arda oyuna girince kaptanlık pazubandını vermek istediğini ancak Arda'nın almadığnı belirterek, "Bizlere karşı çok saygılı. Tabii ki pazubandı alsa da problem değil. Sonuçta takımın kaptanı o. Ama bu hareketi gönlünün çok büyük olduğunu gösterdi” dedi. Her zaman Arda'nın arkasında olduklarını söyleyen Ayhan, "Emre Aşık ve ben ona her zaman destek olacağız. Arda'nın mayası çok iyi ve inanıyorum ki yıllarca bu takımda kaptanlık pazubandını kolunda taşıyacak karaktere sahip. Bu genç kardeşimizin her zaman arkasında olacağız” diye konuştu.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla