Alıntı:
   |  GÖNENLİ_KARTAL´isimli üyeden Alıntı
					   Ödenen miktar gerçekten çok yüksektir. G.antep tarihinde 2. ye bize KOL u geçirdi. ( 1.ci AYHAN  AKMAN dı )
 Daha PROF ta 25 maç oynayan daha önce PAF ta mücadele eden ve Ortasaha ve Forvet gibi skorer bir mevki de değilde defansın solunda oynayan bir oyuncuya verilen bu paralar astronomik değil astronomiğin astronomiğidir. 5,5 milyon Euro + sadece 2 yaş büyüğü Serdar Kurtuluş + Daha isimleri belli olmayan 2 oyuncumuz daha.
 
 Sanki İsmail i değil mevkisinde zamanında en iyisi olan R.Carlos un 25 lik halini aldık sanırım. Bu trasnfer Ekomik yönden tamamen FİYASKO dur. Aksini inkar edenler; elinde bulunan Lig tecrübesi daha fazla olan, yaşı daha küçük olan,  Skorer yönden daha çok para yapması gereken Forvet Oyuncusu olan BATUHAN ın en az 10-15 milyon Euro yapması gerekir.
 
 Kısacası şuanda elimizdeki futbolculardan en değerli olan BOBO ya bile 5 milyon Euro vermeye zorlanırlırken İsmail gibi daha belli bir yerlere gelmemiş ve belli bir tecrübesi olmayan birine bu kadar para verilmesi yanlıştır.
 
 İnşallah HAYIRLI ve FAYDALI olurda en az 5 sene bize hizmet ettikten sonra en az 10 milyon Euro ya Avrupa ya satarız
 | 
 
   Alıntı:
   | Kısacası şuanda elimizdeki futbolculardan en değerli olan BOBO ya bile 5 milyon Euro vermeye zorlanırlırken İsmail gibi daha belli bir yerlere gelmemiş ve belli bir tecrübesi olmayan birine bu kadar para verilmesi yanlıştır. | 
 
  umarim anliyan anlamistir sadece okumakla olmuyor bir yorumu okuyup da anlamak gerekiyor ama arkadasim fazla umutlanma avrupaya satamayiz bu oyuncuyu klüp bu oyuncudan zararra girdigi belli ibrahim üzülmezle 1 yildaha sol bekde iyi bir yedek olur ismail kendimizi kandirmiyalim ibrahimi gecemez paf oyuncusu daha cok ekmek yemeli üst düzey oyuncusu olabilmesi icin burasi gaziantep degil koskoca besiktas klübüdür