Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2009, 16:37   #124
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ozgursum´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
digerleri umrumda degil ama bizim tarihimizdeki en kotu baskan tartismasiz serdar bilgilidir.4 sezonda 1 sampiyonluk var o kadar. ayrica 101. yildaki sampiyonlugumuz elimizden calinmasinin bas sorumlusu bu da yetmemis gibi yas ortalamasi 30 olan bir takim varken ve genclestirme operasyonu yapilmasi gereken donemde ve transfer doneminin tam ortasinda kulubu bana kufrediyorlar bahanesiyle yuzustu birakan kisi. ayrica baskanliktan ayrildiktan sonra Besiktas ismini bile duymak istemiyorum stadin onunden bile gecmek istemiyorum diyebilen sahsiyet. bu adam dururken demirorene saldirilmasi ve hakaret edilmesi icime sinmiyor. ha basarili midir o ayri bir tartisma ama cok buyuk haksizlik ve saygisizlik yapiliyor. serdar biligiliye bile agzini acmayan insanlar demirorene hic konusmasin lutfen...
Serdar Bilgili gereken dersleri çıkarıyordu, öyle de şampiyonluk geldi zaten...Yönetiminde de futbolu bilen, paradan anlayan çok değerli insanlar vardı, o zamanki yönetimle şimdikini kıyaslamam bile...Keşke herkez Serdar Bilgili gibi olsa da, sözünde durabilse!..Beşiktaşlılık duruşunun ne demek olduğunu iyi bilen, gerekirse rakip takımın hocalarından başkanlarından özür dileyen biriydi, büyük başkan Seba'nın yolundan gidiyordu işte, ama kendini bilmez taraftarlar ana avrat gidince adama o da başkanlığı bıraktı, bazıları gibi yüzsüz gurursuz değilki yaf o adam, her şeye rağmen devam desin!..