Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2009, 12:09   #847
sierra
Dişi Kartal
 
sierra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Delgadonun sözleşmesi donarsa;

Bence yönetimin su anki planı Delgadonun sözleşmesini dondrumak ve yerine orta alan ve forvette katkı yapacak bir oyuncu almak. Devre arasında da sampiyonlar liginde parlayacagını umdukları BOBO yu satmak böyleleikle delgado dondugunde bobodan bosalan yabancı kontenjanını da delgado ıle kullanmak. Buraya kadar bence mukemmel olur ancak su anda alınacak oyuncu orta alan ıcın alınırssa delgado dondugunde 2 ust duzay aynı bolgede oynayan yabancı oyuncuyu kadroda bulundurmak ne kadara mantıklı olur?

Yani quaresma veya baska bir yabancı oyuncu ile takviye yapılıp yanına da Yıdıray alınırsa delgado dondugunde bu tip bir sıkıntı da yaşanmaz dıye dusunuyorum.Bu durumda ocaga kadar olacark kadroda QUARESMA-BOBO-YILDIRAY olur. Ocaktan sonra ise QUARESMA-YILDIRAY-DELGADO olur. Yıldıray öyle gazetelerde yazdıgı gbı rakamlar ıstemiyor bonservisi 1.5 dan fazla degil şu anda taliplisi eskişehirspor gerisini siz düşünün.

Ancak bu planda düşünülmesi gereken en önemli nokta Bobo devre arasında 5 milyon edecek mi ? sözleşmesinden 6 ay daha gitmiş olacak çok daha büyük bir risk değil mi ?
__________________
___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__
___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___
___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__
sierra Ofline