Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2009, 13:19   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Evren Büker İddialı Konuştu

12 Dev Adam ve Galatasaray’ın yeni yıldızı Evren Büker, hem milli takımda, hem de sarı-kırmızılı ekipte işinin çok zor olduğunu ancak kendisine güvendiğini söyledi.

Bursa’da 1985 yılında doğdu, spora futbolla merhaba dedi. Futboldaki antrenörü fiziğinin gelişmesi için bir dönem basketbol oynamasını istedi, o da abisi Serhat Büker’in oynadığı Makospor idmanlarına çıkmaya başladı.

Basketbol onu o basketbolu bırakmadı ve bu serüven A Milli Takım aday kadrosuna girmesine kadar uzandı. Oyak Renault’dan Galatasaray Cafe Crown’a transfer olan genç oyuncu, yaşadıklarını ve hedeflerini anlattı.

“Ben bu sene için özellikle en üst düzeydeki takımlarda değil de belki bir sene daha orta sıradaki takımlarda mı oynasam diye düşündüm. Ancak Avrupa’da 21-22 yaşındaki oyuncuların çok büyük hedefler için oynadıklarını görüyoruz. Bu nedenle ben de o seviyelerde neler yapabileceğimi görmek istedim. Buna kafa olarak hazırım. Çalıştıktan sonra her şeyin başarılabileceğine inanıyorum.

Şu anda eksiğim şut gibi gözüküyor. Aslında bunda oyun içindeki görevlerimin de etkisi oluyor. Çünkü rakip takımın en skorer ismini tutma görevi çoğunlukla bendeydi ve 35 dakika sahada kalıyordum. Bu da oyun içindeki enerjinin azalmasını sağlıyor.

Bundan 4-5 sene önce Hidayet’in maçlarını izlemek için gece yarıları uyanırdım, şimdi aynı kadrodayım. Bu benim için bir şans. Polonya’daki kadroya girebilmek için son saniyeye kadar tüm gücümle çalışacağım.”


Kaynak: Ümit Avcı / Milliyet
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla