Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2009, 13:29   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fatih Solak Kepez'de

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Kepez Belediyespor, Fatih Solak'ı kadrosuna kattı.

Kepez Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, milli takım oyuncusu ve Beko Basketbol Ligi'nin en iyi blokçularından 29 yaşındaki Fatih Solak ile bir yıllık sözleşme imzaladıklarını bildirdi.

Antrenör Halil Üner'in raporu doğrultusunda Fatih Solak transferini gerçekleştirdiklerini belirten Ünlüoğlu, milli takımda oynayan bir basketbolcuyu Kepezliler'e izlettirecekleri için mutlu olduklarını kaydetti.

Ligde play-off'a kalmayı ve Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini vurgulayan Ünlüoğlu, şöyle devam etti:

''Bu hedef doğrultusunda, Kepez Belediye Başkanı Sayın Hakan Tütüncü'nün de destekleriyle, güçlü bir kadro kurmak için çalışıyoruz. Bazı eksiklerimizi de en kısa zamanda tamamlayarak, kendi sahasında yenilmeyen, ligde yukarıları hedefleyen bir takım kurmayı amaçlıyoruz.''

Geçen sezon 25 maçta 7.52 sayı, 6.5 ribaund ve 1.9 blok ortalamalarıyla oynayan Fatih Solak ise hedefleri büyük olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu, Halil Üner'le daha önce de çalıştığını belirterek, ''Kepez Belediyespor'u yüksek hedeflerine ulaştırmak için elimden geleni yapacağım'' dedi.

Kaynak: AA
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla