Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2009, 19:18   #20
lepido

lepido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

saçma yorumlara cevapları bi kenara bırakırsak; dünkü beşiktaş farklı bir şey oynadı ve bu sezon da farklı bir oyun tarzı deneyecek gibi, pas alış-verişinin yükseldiği örünüyor, takımda oyunun kaderini değiştirecek oyuncu yok gibi yorumlar yapılsa da ileri hadefler için bu tür oyunculara bağlı kalmayan oyun yapısına sahip olunması gerektiğinin de farkında olmalıyız sanırım artık, pas hataları da vardı ama genele anlamda düşünce tarzı ve zaman zaman bunları uygulamadaki beceri iyi yönlerimizdi, n.kahveci'nin de bu takıma katkısı olacaktır...bunun haricinde bobo'daki durgunluk moral bozucu, kafasının tam olarak rahat olmadığı belli...erhan güven kapasiteli bir oyuncu değil, daha çok düz bir oyuncu ama oyun görüşü iyi, zaten alternatif olarak alındı, bu takıma bu tür alternatifler de lazım, serdar özkan'dan beklenen performansını bekliyorum artık bu sezon, denizli'nin bu kadar yopun desteğine karşılık verebilmeli, büyük takımlarda hiç bir oyuncu sonsuza kadar katkı vermeden duramaz, bunun bilincindedir sanırım...ferrari hafif tutuktu ama adamın oyununu bildiğimden onu düşünmüğyorum bile, dün de genel anlamda iyiydi ama çok daha etkili olacak, zaten yakın zamanda görülecek...fink'i ben beğendim, displinli, topla iyi ve ayağına oldukça hakim, 11'in değişmezi olacaktır, erkan zengin de oyun yapısı olarak ideal bir adam, sürpriz yapabilir...uğur inceman'ın hırsına haran kaldım, oyunu da iyiydi, beğendiğim bir adamdı zaten ama böyle başlayıp üstüne katarak devam ettirirse fink-erst-inceman üçlüsünü her maçta görebiliriz, çok da ideal olur ama dirayetli bir inceman şart bunun için...son olarak ismail köybaşı'ya değinmek istiyorum, aslında fazla da değinilecek tarafı yok, tek kelimeyle budur...
lepido Ofline   Alıntı ile Cevapla