Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2009, 19:33   #23
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuyu açan arkadaşım daha ilk hazırlık maçında çıkıp 4 4 lük bir maçmı bekliyordun ki bu kadar kötümser bir yorumda bulunmuşsun...Adı üstünde bu bir hazırlık maçı ve bu maçlar takımın eksiklerini görebilmek açısından yapılır... Maça gelince açıkcası ilk maç olmasına rağmen ben takımımızı beğendim genel olarak ve önümüzde ki sene takımın yayılışın 4 3 2 1 yada 4 3 3 şeklinde olacağını düşünüyorum... Genel olarak yeni gelen futbolcularımıza bakınca ;

Ferrari : Kalitesi konusunda birşey söylememiz yersiz olacaktır ama ilk maçında sırıttığını düşünmüyorum hele ki takıma gitgide dahada alıştığında Sivok ile kesinlikle çok iyi bir ikili oluşturacaklardır..

Erhan Güven : Şu anki haliyle iyi bir yedek olacağını gösterdi hücuma katkı sağlamak istemesi güzel ama topu daha iyi kullanmayıda öğrenmesi gerekecek...

Fink : Klasik bir alman teknolojisi açıkcası oyundan kopmuyor...Ama ilerleyen zamanlarda gerçek kimliğini gösterdiğinde çok daha faydalı olacaktır...

Ve Son olarak İsmail Köybaşı ; Aldığı paranın hakkını vereceğini kesinlikle gösterdi daha ilk maçında bu şekilde devam ederse sol kanatta en az 10 yıl sorun yaşamayız eğer yurt dışına transferi olmazsa...

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla