Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2009, 08:35   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
buonanotte'yi hemen bitirin

Click the image to open in full size.



Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli'nin River Plate'te forma giyen Diego Buonanotte ısrarı sürüyor. Denizli'nin, Catania maçından sonra siyah-beyazlı yöneticilerle bir görüşme yaparak, "Ben ne Yıldıray'ı ne de Quaresma'yı istiyorum. Benim kadromda görmek istediğim 10 numara Buonanotte'dir" dediği ortaya çıktı. Beşiktaş yönetimi, Delgado'nun sözleşmesini askıya alarak yabancı kontenjanına yer açıp, 21 yaşındaki Arjantinli Buonanotte'yi transfer etmeyi planlıyor.

***

Bırakın beni

Delgado'nun yerine düşünülen genç futbolcu, River Plate yönetimine bir kez daha ayrılmak istediğini söyledi.

Beşiktaş yönetimi, Mustafa Denizli'nin, "Eğer bir 10 numara alacaksak bu isim Buonanotte olmalı" demesi üzerine girişimlerini hızlandırdı. River Plate kulübü ile temasa geçen ancak 21 yaşındaki oyuncu için 10 milyon euro isteyen Arjantin ekibine son olarak 6 milyon euro'luk bir teklif yapan siyah-beyazlılar, "Futbolcu bize gelmek istiyor, ona izin Click the image to open in full size.vermelisiniz" diyerek genç yıldızın gönlünün Beşiktaş'ta forma giymekten yana olduğunu kulübüne bir kez daha iletti.

Devler Ligi'ni istiyorum
Buonanotte de Arjantin basınına, "Artık Şampiyonlar Ligi'nde forma giyebileceğim bir takımda oynamalıyım. Beşiktaş çok ciddi bir teklif yaptı, bunu değerlendirmek istiyorum. Kulübümden bana anlayış göstermesini bekliyorum" açıklamasını yaptı. Artık tüm gözler River Plate yönetime çevrilirken, Beşiktaş da Delgado'nun sözleşmesini dondurmak için çeşitli alternatifler üzerinde duruyor.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla