Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2009, 09:44   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sivas'ta "Kırmızı" Sevinç

PSV hazırlık maçında oyundan atılan İbrahim Dağaşan ve Mbema'nın gördüğü kırmızı kartlar 'olağan' olarak nitelendirildi. İki oyuncu Anderlecht maçında sahada.
PSV Eindhoven ile oynanan hazırlık maçında direkt kırmızı kartla oyun dışı kalan İbrahim Dağaşan ve Mbema konusunda iyi haberler geldi. Karşılaşmanın hakeminin raporunda iki oyuncunun kırmızı kart görme sebeplerinin oyun icabı geliştiğini vurguladığı, iki oyuncunun Anderlecht maçında forma giyebileceği belirtildi. Müjdeyi veren Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, “Belçika'dan bir beraberlik veya galibiyetle geldiğimiz takdirde, sahamızda rahatlıkla turu atlarız. Bu tür maçlarda deplasmanda atılan golün önemi büyük. Biz de bunu başarmak istoyuruz' diyerek de tura olan inancını kaydetti.
Yiğidolar yurda döndü
Hollandaki kamp çalışmalarını tamamlayan Sivasspor, dün Türkiye'ye döndü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetimde burada iyi bir çalışma dönemini geride bırakan kırmızı-beyazlılar, yaptıkları hazırlık maçlarında da hatalarını görme imkanı buldular. Yiğidolar, 28 Temmuz'daki Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kadar çalışmalarına kendi tesislerinde devam edecekleri bildirildi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla