Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2009, 09:55   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Parreira Fener'in Transferi İçin Ne Dedi?

F.Bahçe transferde 2 bomba birden patlattı. Peki yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyecek olan Cristian nasıl bir futbolcu ?
Sarı-Lacivertli taraftarlara, geçen hafta Brezilya'ya giden Sportif Direktör Aykut Kocaman'dan müjdeli haber geldi. Müjdeli haber çünkü Kocaman'ın, listesindeki 1 numaralı ön libero adayı olan Cristian Oliveira ve sol kanadı teslim edeceği Andre dos Santos ile anlaşma sağlandı.
Kocaman'ın oyuncularla birlikte bugün İstanbul'a hareket etmesi bekleniyor. Peki, Corinthians'ta forma giyen Cristian nasıl bir futbolcu? Bu kritik sorunun yanıtını, Brezilya'nın efsane teknik direktörlerinden Carlos Alberto Parreira verdi.
İşte geçmişte Fenerbahçe'de de görev yapan Parreira'nın, Cristian yorumu:
'Orta saha rahatlar'
"Onu çok iyi tanıyorum. Fluminense'yi çalıştırdığım dönemde bize karşı 3 kez oynadı. İnanılmaz yetenekleri var. Kalitesi müthiş. Fenerbahçe'nin aradığı orta sahada defansa yönelik bir oyuncuysa, adres doğru. Cristian orta sahayı rahatlatır, defansa yardımcı olacaktır. Ayaklarına çok hakim. Tüm bunların yanı sıra oyunu da çok iyi okur."
Santos tıpkı Cafu gibi
Kocaman'ın anlaştığı iki Brezilyalı'dan Andre dos Santos ise 2008'den beri Corinthians'ta oynuyor. 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu, 1,80 boyunda, atletik yapısı ve oyun tarzıyla Brezilya'nın efsane oyuncularından Cafu'ya çok benziyor. Sol ayağını raket gibi kullanan Andre Santos saha içindeki çabukluğu ile kariyerini Brezilya Milli Takımı'na kadar taşıdı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla