Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2009, 10:16   #6
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Millet Arda'yı bir maç oynattı..Baktılar iş var..Devam ettirdiler..Şimdi Türkiye'nin en büyük oyuncusu olarak gösteriliyor..

Biz Batuhan'a napıyoruz.. Adam'ı aldık oyuna son saniye golüyle maç kazandırdı, İlk 11 sürdük attı golünü..Ümit Milli takımda yaptıkları ortada..A Milli Takım'a kadar yükseldi..Eskişehire gitti, milletin 1 sezonda attığı golü yarım sezonda attı..Her açıklamasında Ben Beşiktaşlıyım, Biz Beşiktaş çocuğuyuz diyor adam..

Daha napsın bu çocuk Denizli? Bu çocuğu harcayacak kadar büyük bi insan olmadığını biliyodur umarım sayın Denizli..Bu oyuncuyu elimizden kaçırdıktan sonra, yıldızlaşırsa; (ki çok muhtemel) nasıl bir durumun içine gireceğinin farkındadır umarım Denizli..

Arda'nın da olayları oldu, erotik görüntüleri bile çıktı herifin..Hava Alanında olay da çıkarttı..Stad görevlisini dinlemeyip zorla içeri de girdi..Ama kulüp adamın yeteneğinin farkında..Nasıl büyük bir cevhere sahip olduklarını biliyorlar..Adamlar kısacası işi biliyor..Bizim gibi olayı basına yansıtarak kendi kuyusunu kazan insanlar değiller..Kaldı ki Batuhan'ın mevki ve stil itibariyle Arda'dan çok daha fazla önemli olduğu aşikar..Bu gerçekler ortadayken; hala Batuhan'ı kaybetme yolunu seçiyorsak..Kaybedelim..
__________________
B
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla