Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2009, 17:44   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yeni Sambacılar İstanbul'da

Click the image to open in full size.
Fenerbahçe'nin yeni transferleri Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni akşam saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı'na indi. İki Brezilyalı ismi çok sayıda Fenerbahçe taraftarı karşıladı.
CİHAN KAMER: "BREZİLYA'DA PROSTESTO VAR"
Fenerbahçe asbaşkanı Cihan Kamer havaalanında ilk düşünceleri olarak; "Bütün Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun. Kongrede sayın başkanımız üstüste 3 sene şampiyonluk sözü vermişti. Elimizden geldigince o sözün yerine gelebilmesi ve Fenerbahçelileri mutlu edebilmek için ugraşıyoruz. Arkadaşlar birçok büyük kulübü redderek bize geldiler. Fenerbahçe'yi tercih ettiler. Başkanımız Aziz Yıldırım'a özellikle teşekkür ediyoruz. Fedakarlıktan kaçınmaksızın destek verdi" dedi.
Cihan Kamer, oyuncular ile ilgili olarak, "Santos Brezilya Milli Takımı'nda oynuyor. Cristian'ın da seçilme olasılığı çok yüksek. İnşallah bizi utandırmazlar. Brezilya'da kendi stadyumlarında protesto var. Corinthians taraftarları en iyi iki oyuncu satıldığı için takımlarını protesto ediyor" dedi.
"İNŞALLAH ŞANS GETİRİRİZ"
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Andre Santos ise ilk sözleri olarak, "Çok mutluyum. İnşallah şans getiririz Fenerbahçe'ye. En iyi şekilde oynayıp en güzel şampiyonluklar kazandırmak istiyoruz. Cristian ile birlikte başarılı olacağımıza eminim" dedi.
Andre Santos, Fenerbahçe Kulübü hakkında ise "Daha öncesinden çok iyi referansınımız vardı. Fabio Luciano ile Cristian aynı takımda oynamışlardı. Fenerbahçe bizim ilk yabancı takımımız. Burda olmaktan çok mutluyuz" şeklinde konuştu.
"R.CARLOS'U TELEVİZYONDAN İZLİYORDUM"
Fenerbahçe'nin bir diğer transferi Cristian ise ilk izlenimleri olarak; "Umarım Fenerbahçe'ye uğurlu geliriz, başarıların devamını sağlarız. Başarılı olacağımıza inanıyoruz" dedi.
Cristian; Roberto Carlos, Alex, Deivid gibi isimlerle aynı takımda oynayacak olmasıyla ilgili; "Onlarla beraber oynamak büyük mutluluk. Daha önce R.Carlos'u televizyondan izliyordum. Onunla hiç beraber oynamadım. Alex ve Deivid'i de takip ediyordum" dedi.
Fenerbahçe'nin iki Brezilyalı oyuncusu, Atatürk Havalimanı'nın ardından Fenerbahçe konuk evine geçecek. Daha sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki lansmana geçecek olan futbolcular, ardından sarı lacivertlilerin yeni formalarının tanıtılacağı defileyi izleyecek ve takım arkadaşlarıyla tanışacak.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla