Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2009, 18:57   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İlk Günde 55 bin 932 Kişi

Click the image to open in full size.

Tüm dünya ile ayni tarihte, 15 Temmuz, Çarşamba günü vizyona giren Harry Potter ve Melez Prens'i, ülkemizde ilk gününde 55 bin 932 kişi izledi.
2007 yazının hit filmi "Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı"nı yönetmiş olan David Yates, bu kez de "Harry Potter ve Melez Prens" için yönetmen koltuğuna oturdu. Tüm Harry Potter filmlerinin yapımcısı olan David Heyman da filmin yapımcılığını David Barron'la birlikte gerçekleştirdi. Filmin J.K. Rowling'in kitabından uyarlanan senaryosu, serinin ilk dört filminin senaryolarını kaleme almış olan senarist Steve Kloves'un imzasını taşıyor.
kez daha, Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson canlandırdığı genç büyücüler Harry Potter, Ron Weasley ve Hermione Granger, Lord Voldemort'un dönüşünün ardından yeni meydan okumalar ve tehlikelerle karşı karşıya kalıyorlar.
Harry Potter oyuncu kadrosunda bir kez daha yer alan isimler ise şöyle: Bellatrix Lestrange rolündeki Helena Bonham Carter; Rubeus Hagrid rolündeki Robbie Coltrane; Profesör Filius Flitwick rolünde Warwick Davis; Profesör Albus Dumbledore rolünde Michael Gambon; Profesör Severus Snape rolünde Alan Rickman; Profesör Minerva McGonagall rolünde Maggie Smith ve Molly Weasley rolünde Julie Walters.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla