Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2009, 04:33   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgado'dan şok haber

“En kötü 3 ay sonra sahadayım” diyen Arjantinli´nin Mart´tan önce oynamasının imkansız olduğu öğrenildi. Yönetim, Matias Delgado´yla görüşmelere hız verdi

Click the image to open in full size.

Beşiktaş’ta Matias Delgado krizi büyüyor, yönetim ve teknik heyetin sıkıntısı devam ediyor. Ameliyatın ardından, “Operasyon çok başarılı geçti. En kötü ihtimalle 3 ay sonra sahadayım” diyen Arjantinli futbolcunun durumunun kötü olduğu ortaya çıktı. Ameliyat sonrasındaki raporları inceleyen yönetim, şok bir haberle karşı karşıya kaldı. Tangocu’nun tam kapasiteyle futbola dönmesinin Mart ayını bulacağı dile getirlidi. Operasyonun, sakatlığı yüzde yüz olarak gideremediği de rapordaki bilgiler arasında yer aldı.
Oyuncu geri adım attıTangocu için doktorlar net konuşmazken, sağlık ekibi de ameliyatı yapan doktorlarla yüzyüze görüşme kararı aldı. Bu gelişme öncesinde takım arkadaşlarıyla birlikte olma düşüncesini açıklayan Matias Delgado da geri adım attı. Arjantinli futbolcu Huelva’ya gitmezse, yöneticiler Barcelona’ya geçecek ve bonservisinin dondurulması için görüşmelere hız verecek. Yapılacak son görüşmenin ardından, büyük bir ihtimalle Delgado’nun kontratı dondurulacak.

Orhan Yıldırım
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla