Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2009, 04:08   #3
BLACK-EAGLES
 
BLACK-EAGLES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Geçen sene Hillsborough faciasının 20. Yıl dönümüydü. Bu yüzden taraftar her zamankinden daha istekliydi şampiyonluk için, aynı zamanda takımda öyle. Ama olmadı ki sırf Man United'ın ballı olmasından dolayı. Ballı diyorum çünkü bir takım 10 maçını son dakika golleriyle kazanıyorsa ben bula bal derim başka bir şey demem.

Gelelim bu seneye! Bu sene Liverpool'un şampiyon olması kaçınılmaz. Bu sefer geçen seneki gibi şans'ta kurtaramaz Man United'ı. Çünkü ilk olarak Liverpool'un 18 şampiyonluğunu yakaladı Man United ve eşitledi. 2.si Owen transferi ki Owen'ın Anfield'a çıkabileceğini hiç sanmıyorum. 3.sü taraftar şampiyonluktan başka bir şey istemiyor. Son olarakta yine Hillsborough faciasındaki 96 kişi için.

Ayrıca şunuda eklemek istiyorum Liverpool geçen seneki 2 v 1 ve 1 v 4'lük skorlar gibi bu senede Man United'ı her 2 maçtada dağıtacağından eminim.

Diğer takımlara gelince ne kadar üst sıralarda yer alır bilemem ama bu sene Tottenham geçen seneki hayal kırıklığı gibi olacağını sanmıyorum. Aynı şekilde Manchester City'de öyle. Bu 2 takım iyi yerlerde bitirecek bence bu sene. Tabi garanti ilk 4 diyemem o ayrı.
__________________
Click the image to open in full size.
BLACK-EAGLES Ofline   Alıntı ile Cevapla