Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2009, 05:46   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sosa'nın ismini vermedi

Delgado’nun sözleşmesini dondurmaya yanaşmamasını, ‘Özel bir durum’ olarak niteleyen Beşiktaş’ın hocası, konu hallolunca Bayern Münih’in Arjantinli’sine kavuşacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dün sabah takımın kamp yaptığı Huelva’daki idman sonrası, basın mensuplarıyla kısa bir süre sohbet etti, ancak önemli ipuçları verdi. Tecrübeli teknik adam, yabancı transferi ile ilgili soruya Beşiktaş’ın özel bir durumunun olduğunu ve bu durumun aşılmadan bir oyuncu daha alamayacaklarını söyledi.

Denizli’nin söylemediği özel durumun, sakatlığı sebebiyle uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olan Matias Delgado’nun, sözleşmesini dondurmaya yanaşmaması olduğu belirtildi.

Daha sonra Beşiktaş’ın hocası, bugün yabancı transferiyle ilgili çok önemli bir gelişmenin olabileceğini de vurgulayıp, ‘Transferini istediğim oyuncunun ismini söylemem bir anlam ifade etmez. Çünkü önce özel durumu ortadan kaldırmamız gerekiyor. Bu iş hallolunca bir yabancı oyuncu daha alacağız’ dedi.

Denizli’nin bu sözlerinden sonra Delgado’nun sözleşme dondurmaya, ‘şartlı Evet’ dediği öğrenildi. Siyah-Beyazlı takım, yıldız oyuncuya alacağı paranın bir kısmını nakit olarak verecek ve bu özel durumu halledecek.

Tecrübeli hocanın ‘isim vermediği’ oyuncunun ise Bayern Münih’te forma giyen Jose Ernesto Sosa olduğu ifade edildi. Beşiktaşlı yöneticiler bir süredir Almanya’da, Arjantinli’yi ikna etmek için uğraşıyordu. Sosa’nın yıllık 3 milyon euroya, ‘Evet’ dediği; 7 milyon euro isteyen Bayern’in de 5.3 milyon euroya ikna edildiği öğrenildi. Delgado’nun sözleşmesi dondurulunca Sosa imzayı atacak.

STAR
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla