Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2009, 11:09   #127
ozgursum
 
ozgursum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
GÖNENLİ_KARTAL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Zaten yaşımız gereğince BAŞKAN adaylarını kıyaslayacak olursak. 3 Başkanımızı kıyaslayabiliriz. Bunlardan en iyisi Tartışmasız SÜLEYMAN SEBA iken En kötüsü de YILDIRIM DEMİRÖREN dir.

Serdar BİLGİLİ yi de pek beğenmem ama Demiören in yanında KRAL dır herhalde. Bilgili hakkında söylediklerini ben hiç duymadım. Aaaa illa ki böyle söyledi "Kulubün önünden bile geçmem" dediyse bende DEMİRÖREN in "YUMRUĞUMUZU vurursak TFF gider" "Sivas a PAF ile çıkacağız" Ertuğrul Sağlam ve RIZA hopcamıza "Arkasındayım" hatta RIZA HOCA ya "Rıza giderse bende giderim", Mustafa DENİZLİ ve SAMET AYBABA ya " BEN OLDUĞUM sürece kulubün kapısından içeri giremezler" ...vb lerini söylediğini söylerim bir çırpıda.

Ayrıca benim Beğenmediğim ama senin hiç beğenmediğin Serdar BİLGİLİ yi ONURSAL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN SEBA getirmiştir.

Maddi açıdan bakacak olursak.

1-Serdar BİLGİLİ gittiğinde borç 30-35 milyon dolar değil 10 veya 15 milyon dolardı. Şimdi 100 küsür milyon dolardır.

2-Stadı büyüttü diyorsun doğru ama bu büyüme ile hem bilet gelirleri artarken bilet fiyatlarıda arttı. Belki de stat gelirleri 3 katına çıktı.

3- Fulya Projesi ve Süleyman Seba diyorsun bunların alt yapıları tamamen bitmiş iken kulüpten 1 kuruş bile para çıktığını mı sanıyorsun??? Yap İşlet Devret yöntemi ile Mütahhit firmaya verilip maliyetsiz yapılmıştır. Zaten Kendisi bile söylemiştir. "Bu projeyi sadece ben değil, 30 yıldan beri süre gelen bir projedir. Bitmesi bana nasipolmuştur sadece" yani Her başakn birşeyler katmıştır bu projeye. Ayrıca bu projede bile ciddi RANT lar sağlandı şahıslarına.

4- O zamanki reklam gelirleri, forma gelirleri, bilet gelirleri .vb.. gelirler artarken doğalolarak maliyetlerde artmıştır. Ama bu kadar bütçeden şu kadar bütçeye geldi diye başarı sayılmaz. Zaman değiştikçe her şey değişir. ATATÜRK zamanındaki maddi şartlar ile devamınd gelen İNÖNÜ, ADNAN MENDERES veya şimdiki R.T.E. nı kıyaslayabilirmiyiz??? Öyle saçma birşey yapsak herhalde saçma sonuçlar çıkar ortaya.

Başarı derken sadece Liverpool faciası alınan kupaları unutturur herhalde. Diğerlerine girmek bile istemiyorum. Çünkü 106 yıllık tarihinde olmayan bir skor da DEMİRÖREN zamanında olmuştur. ( Tabiki Bu tarihi skoru direk Başkana değil ilk önce FUTBOLCULARA, sonra TEKNİK HEYET e sonra da Başkan ve ekibine mal ederim.)

Kısacası SERDAR BİLGİLİ iyi değildir, DEMİRÖREN Serdar BİLGİLİ kadar bile değildir.


20 yıllık ( Yaş 26 ama doğduğumuzda BEŞİKTAŞ ımızı bilmiyorduk gerçekçi olayım dedim ) hayatımda ne skorlar, başarısızlıklar, umutsuzluklar gördüm ama DEMİRÖREN in başkanlığı süresince hiç bukadar BEŞİKTAŞ ımdan utandığımı hatırlamıyorum.

FORZA DEMİRÖREN... PADİŞAHIM ÇOK YAŞA... ÇOK YAŞA DEMİRÖREN
oncelikle sunu soyleyim serdar bilgili biraktiginda borc 35 milyondu nasil m i? Suleyman Seba biraktiginda borc yoktu ve bilgili geldiginde muhasebe teknigini degistirip borclari farkli hesaplamaya basladi bu suc degildir sadece farkli yontem kullanilmistir ama demiroren geldigininde yillardir uygulunan Suleyman Seba doneminde de kullanilan muhasebe teknigini kullanmistir. yani simdiki muhasebe teknigini goz onune almak zorundasin borca bakmak icin . fulya projesinde tabiki baskan kalkip 70 yillik proje filan dicek bu projede serdar bilgilinin ne katkisi var anlamadim bu projede 2 kisi tanirim Suleyman Seba ve Demiroren birisi tapuyu aldi digeri projeyi yapti bu kadar.. bu arada serdar bilgiliyi savunurken tek bir sey dahi soleyemiyosunuz cunku yok cok sukur gitti su anki borclarin da bir kismi onun eseridir yuzustu birakmasaydi adam gibi transferler yapilirdi. neysee gecmis gitmis allah bir daha bilgili gibi kisilerden kulubumuzu korusun.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
ozgursum Ofline   Alıntı ile Cevapla