Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2009, 11:31   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
deco çark etti

Adı Galatasaray ve Inter'le anılan Portekizli orta saha oyuncusu Deco'dan açıklamalar geldi!

Geçtiğimiz sezon Luiz Felipe Scalori'nin isteğiyle Chelsea'ye gelen yıldız oyuncu, Premier Lig ekibine gelmekten pişman olmadığını belirtirken, kötü bir sezon geçirdiğini kabul etti.

The Times'a konuşan Deco şu ifadeleri kullandı;
"Chelsea'ye gelmem doğru karardı. Burada olacağım çünkü devam eden bir kontratım var. Sadece oynamak istiyorum. Sahada olduğum zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Geçtiğimiz sezonun kendisi için çok zor olduğunu kaydeden eski Barcelonalı oyuncu, "Çok sık sakatlıklar yaşadım ve sadece bir kaç maçta forna giyebildim. Oynadığım zaman mutlu oluyorum. Her oyuncunun oynama ihtiyaca duyar ve oynamayı ister. Umuyor ki sakatlık yaşamam ve bildiğim şekilde oynarım" şeklinde sözlerine devam etti.

Yıldız oyuncu yaşadığı sakatlığın performasını aşağıya çektiğini sözlerine ekledi.

Deco son olarak, " Umut ediyorum ki taraftarlarımıza neler yapabileceğimi göstereceğim Kulüp iyi, buradaki atmosfer çok iyi.. İstediğim şey oynamak ve Chelsea'ye en iyisini vermek" şeklinde sözlerini bitirdi.

Geçtiğimiz sezonu iki hocayla kapatan Chelsea, sezona başladığı Luiz Felipe Scolari’yi görevden alıp yerine geçici olarak Guus Hiddink’i getirirken, sezon başında Milan'ı çalıştıran Carlo Ancelotti'yi takımın başına getirmişti.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla