Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2009, 13:22   #128
GÖNENLİ_KARTAL
 
GÖNENLİ_KARTAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
ozgursum´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
oncelikle sunu soyleyim serdar bilgili biraktiginda borc 35 milyondu nasil m i? Suleyman Seba biraktiginda borc yoktu ve bilgili geldiginde muhasebe teknigini degistirip borclari farkli hesaplamaya basladi bu suc degildir sadece farkli yontem kullanilmistir ama demiroren geldigininde yillardir uygulunan Suleyman Seba doneminde de kullanilan muhasebe teknigini kullanmistir. yani simdiki muhasebe teknigini goz onune almak zorundasin borca bakmak icin . fulya projesinde tabiki baskan kalkip 70 yillik proje filan dicek bu projede serdar bilgilinin ne katkisi var anlamadim bu projede 2 kisi tanirim Suleyman Seba ve Demiroren birisi tapuyu aldi digeri projeyi yapti bu kadar.. bu arada serdar bilgiliyi savunurken tek bir sey dahi soleyemiyosunuz cunku yok cok sukur gitti su anki borclarin da bir kismi onun eseridir yuzustu birakmasaydi adam gibi transferler yapilirdi. neysee gecmis gitmis allah bir daha bilgili gibi kisilerden kulubumuzu korusun.
Nedir acaba O MUHASEBE TEKNİĞİ??? Çok merak ettim. VADESİ GELMEYEN BORÇLARI mı hesaplamıyor du acaba???

Süleyman SEBA bıraktığında 0 borç değil az da olsa Kasamızda para vardı. Daha dün gibi hatırlıyorum tv den ropörtajını.

Serdar BİLGİLİ yi savunmuyorum savunmamda. NİHAT ı sattığında ŞAMPİYONLUK gitmişti, İlhan ve Pascal ıda . Ama illaki birşeyini istiyorsan söyleyeyim. Hani DEMİRÖREN in her 2 lafından biri BEŞİKTAŞLILIK DURUŞU var ya işte O gerçek duruşu DEMİRÖREN den daha iyi yapmış ve sergilemiştir başkanlığı boyunca.

Son dediğine de katılıyorum ama eksik buluyorum ALLAH BİLGİLİ den ve DEMİRÖREN den BEŞİKTAŞ ımızı korusun. Özellikle de DEMİRÖREN den
__________________
Click the image to open in full size.
GÖNENLİ_KARTAL Ofline   Alıntı ile Cevapla