Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2009, 14:22   #1
mrve_bJk
jet Lee'm...
 
mrve_bJk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Batuhan: Git Dediler Gittim...

Batuhan: Git dediler, gittim

Beşiktaş'ın Gaziantepspor'a kiraladığı Milli Futbolcu Batuhan Karadeniz yaptığı açıklamada, "Önüme alternatif sunulmadı, Gaziantepspor'a gitmem istendi ben de kabul ettim. Beşiktaş'a daha güçlü bir şekilde döneceğim. Oynamayan bir futbolcu Milli Takım'a giremez ben de oynamak için Gaziantepspor'a gittim" dedi.

ANTEP'E "GİT" DEDİLER BEN DE KABUL ETTİM

Gaziantepspor'a transferinden sonra ilk kez konuşan Batuhan Karadeniz, Radyospor'da "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılarak transferini ve geleceğine ilişkin planlarını anlattı. Gaziantepspor tercihini yorumlayarak sözlerine başlayan Batuhan, "Beşiktaş kulübü benim Gaziantepspor'a gitmemi istedi. Avrupa'ya da gidebilirdim ama Süper Lig'de forma giymekte önemli. Yaşım daha çok genç bir gün Avrupa'da oynama hedefini gerçekleştireceğim. Beşiktaş önüme Gaziantepspor seçeneğini sunuca ben de itiraz etmedim ve kabul ettim" dedi.


BEŞİKTAŞ'A DAHA GÜÇLÜ DÖNECEĞİM

Beşiktaş'ın yuvası olduğunu söyleyen Batuhan "Sonuçta büyüklerimiz Beşiktaş'ta bu yılda oynamamızı uygun görmediler ben de buna saygı duyuyorum. Beni buralara Beşiktaş Kulübü getirdi.Önümüzdeki yıl Beşiktaş'a geleceğim. İnşallah yarım bıraktığım işi Beşiktaş'ta tamamlarım. Önümüzdeki yıl Beşiktaş'a daha güçlü bir Batuhan olacağım" diye konuştu.



20 GOL ATARIM

"Yeni sezonda 32 maçta oynarsam eğer 20-22 gol atarim" diyen genç futbolcu, önüne Eskişehirspor seçeneği de konulsaydı nerede oynardın sorusuna şu yanıtı verdi: "Geçen yıl Eskişehirspor'da çok ciddi bir çıkış yakaladım. Eskişehirspor camiası çok arkamda oldu. Eskişehirspor'da başarılı oldum. Eğer Gaziantepspor camiası arkamda durursa aynı başarılı gösteririm. Beşiktaş kulübü bana Gaziatepspor dışında bir alternatif sunmadığı için tekrar Eskişehirspor'a giderimiydim sorusuna net bir yanıt vermem mümkün değil."



OYNAMAYAN BİR FUTBOLCU MİLLİ TAKIM'A GİREMEZ

Yeni sezon öncesi amaliyat olduğunu ve sağlık durumunu iyi olduğunu söyleyen Batuhan, 28 Temmuz'da takımla birlikte çalışmalara başlayacağını ifade etti. Milli Takılm'da oynamak için, iyi futbol oynamak gerektiğini söyleyen Batuhan, "iyi futbol oynarsanız Milli Takım'a seçilirsiniz. Oynamayan bir futbolcunun Milli Takım'a gitme ihtimali yok. Eğer Beşiktaş'ta kalsaydım belki oynayamazdım. Oynamayan bir futbolcuyu da Fatih Terim almayacaktı. Oynamak için Antep'e gittim. Milli Takım gruptan çıkacak ve Dünya Kupasında yer alacağız" dedi.


Hürriyet


İşte gerçek Batuhan açıklamaları bunlardır.. Yok çıplak koşarım, paraşütle uçarım.. Bunlar hikaye.
__________________
.
..
...
.....

Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ.




mrve_bJk Ofline   Alıntı ile Cevapla