Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2009, 14:24   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry Barış Kupası'nda Rezalet Sürüyor..

Barış Kupası 2009 organizasyonun resmi sitesinde yapılan komik hatalar bitmek bilmiyor. Daha önce, Beşiktaşımız yerine Fenerbahçe'nin görüntüleriyle komedinin ilk perdesi ortaya çıkmıştı. Ardından devreye giren kulübümüz, videoların yayınını durdurmuştu.

Turnuvanın resmi sitesinde kulübümüzle ilgili bir başka amatörlük daha gözlerden kaçmıyor. Takımımızın ana sayfasına girildiğinde, kaleciler kısmında yeni transferimiz Matteo Ferrari'nin varlığı dikkat çekiyor. Hatalar bununla da sınırlı değil!

Click the image to open in full size.

Savunma oyuncuları arasında, hücuma dönük orta saha oyuncumuz Yusuf Şimşek yer alırken orta sahada Erkan Zengin'in ismi "Arkan Zegin" olarak belirtilmiş. Yıllarca Bundesliga'da top koşturan Michael Fink'i Michael Kink yapmak da onca rezaletten sadece biri!


Aslında forvet olan ve G.Antep'e kiraladığımız Batuhan Karadeniz de orta saha oyuncuları arasında gösterilmekte...

Tüm bu bilgilere referans olarak gösterilecek yegane internet ortamı olan kulübümüzün resmi internet sitesinin hem Türkçe hem İngilizce sayfaları da söz konusu bilgileri hatasız verdiğine göre bu basit hataların kaynağının ne olabileceği bilinmiyor.
Kaynak: Karakartal.com
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla