Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2009, 18:01   #1108
forza-kartal
 
forza-kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 İşte Beşiktaş'ın sır gibi sakladığı yıldız

Kartalhaber.com Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in peşinde olduğu süper yıldızı açıklıyor...

Beşiktaş'ta gündemi belirleyen kartalhaber.com siz sevgili okuyucularına yine son dakika haberi sunuyor. İşte o yıldız:

İşte Beşiktaş'ın peşinde olduğu yıldız

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, geçtiğimiz sezon İtalya'da asist kralı olan Lazio'nun orta saha oyuncusu Cristian Ledesma'yı transfer etmek için harekete geçti. Lazio'dan ayrılmak isteyen Arjantinli yıldız geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla Roma ekibinin en başarılı futbolcusu seçilmişti.

Demirören'den süper teklif

Bu futbolcunun bonservisi için 12 milyon euroyu gözden çıkaran başkan Demirören'in Pazartesi günü İngiltere'nin başkenti Londra'ya geçerek Ledesma'nın menajeriyle bir araya geleceği belirtildi. Demirören'in bu transferi kendi bitereceği yönetici Mario Berk'in yanısıra hiçbir Türk menajerle temasa geçmeyeceği sızan bilgiler arasında.

Ledesma:Çok iyi bir teklif aldım

Beşiktaş'ın Ledesma'ya yıllık 3.5 milyon euroluk bir teklif yaptığı öğrenildi. Ferrari'nin yıllık 2.5 milyon euroya imza atmasına çok şaşırdığı öğrenilen Arjantinli futbolcunun İtalyan medyasına, "İtalya'dan ayrılabilirim. Başka bir ülkeden 3.5 milyon euroluk bir teklif aldım. Lazio'dan yıllık 1 milyon euro kazandığım hesaplanırsa böyle bir teklifi kabul etmemem için hiçbir neden yok" dedi.


Lotito: Teklife açığız

Ledesma yeni sözleşme imza atmayı beklerken; Lazio başkanı Lotito'nun Zaragozalı Matuzalem ile anlaşmaya varması ve iki oyuncunun benzer mevkilerde oynaması nedeniyle Ledesma ile yolların ayrılma noktasına geldiği söyleniyor. Başkan Lotito, "Ledesma Lazio'da oynamak istemediğini bizlere iletti. Parayı veren kulüple oturup anlaşabiliriz" ifadesini kullandı.

Lotito'nun Ledesma'yı transfer etmek isteyen kulüplerden yaklaşık 13 milyon euro isteyeceği iddia ediliyor.

Sosa'ya Denizli engeli
Beşiktaş yönetiminin prensip anlaşmasına vardığı Bayern Münih'in orta saha oyuncusu Sosa'ya Denizli vetosu geldi. Denizli'nin yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Bu takımın patronu benim. Sosa'yı takımda görmek istemiyorum" dediği öğrenildi.

Kartalhaber.com özel haberidir

______________________________

Çok çok yetenekli bi oyuncu Allah'ım inşallah gelir ya bari bu gelsin de Delgado'nun açığını fazlasıyla kapatır.
__________________
Click the image to open in full size.

Açın Gözlerinizi Bakmayın şaşı , Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaş'ı !
forza-kartal Ofline