Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2009, 18:45   #130
GÖNENLİ_KARTAL
 
GÖNENLİ_KARTAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
ozgursum´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya benim dedigim demirorenin bilgiliden iyi baskan oldugu degil asla. onceki yazilari okursan goruceksin, ki ben diyorum ki bilgiliye agzini bile acmayan hatta alkislayanlar demirorene bir sey diyemez bu adil degil. bi de ozellikle karsi oldugum konu bilgilinin Besiktaslilik durusu gosterdigi bunu nasil yapti ? sampiyonlugumuz calinirken cem papilaya takip arkada donenleri orterek mi? o sene kasada paramiz varken yabanci oyuncularin transfer taksitlerini 6 ay odemeyerek mi? haziranda ki transfer donemidir malum secim yaparak mi? takim 2 ayri sezonda sampiyonluga giderken en onemli oyuncularini sezon ortasinda satarak mi? yoksa Besiktas adini bile duymak istemiyorum stadin onunden bile gecmek istemiyorum diyerek mi? Besiktas sayesinde servetini 10 a katlayan bu kisiye kimse agzini acmadigi surece ben de demiroreni savunmaya devam edecem bu konuda( ki ikisi de 4 senelik performans olarak cok kotu baskanlik yapti)
Der arkadaşım der. Hem de daha fazlasını. Diyorsun ki BİLGİLİ ye kimse bişey demedi. Peki BİLGİLİ nasıl gitti???

Duruş konusuna gelecek olursak. Ne yapması lazımdı??? Harlayıp hırlayıp hakkını mı arayacaktı. Ne yapabilirdi peki sence?? Bu zamana kadar bir sürü şike oldu peki ne yapıldı_??? Geri geldi mi??? Yoksa sayın SEBA da mı hatalıydı 8-0 lık Şaibesaray-Gaygücü maçı için birşey yapamadı, sağa sola avlamadı diye??? Sonuçta O ********in de hakemliği bitti.

DURUŞ ile 2 örneğinin vereyim benim beğenmediğim (Kulubü ticarethane gibi görüp maddiyata çok düşmüştü ) senin HİÇ beğenmediğin BİLGİLİ hakkında

1- Kulüp tarihinin gelmiş geçmiş Taraftarınca en çok sevilen oyuncusu PASCAL NOUMA yı, gerçeği Basınında şişirmesi ile BEŞİKTAŞ DURUŞU adıma Tek kalemde sildi.

2- Protokol tribününde sadece 15-20 kişinin küfür etmesiyle GURURU na yediremeyip İSTİFA EDEREK, O MÜBAREK BAŞKANLIK KOLTUĞUNDAN vazgeçmiştir.


BİLGİLİ Maddiyat uğruna ( Nihat ı, İlhan ı vb... ) satarak şampiyonluğu satmışken, DEMİRÖREN hem MANEVİYAT hem MADDİYAT uğruna satmıştır.

Sonuçta BİLGİLİ ye BAŞARISIZLIĞI yüzünden 10 dakika 15-20 kişi Küfür ettiyse, DEMİRÖREN e SABAHA KADAR TÜM STAT küfür etmelidir.

NOKTA
__________________
Click the image to open in full size.
GÖNENLİ_KARTAL Ofline   Alıntı ile Cevapla