Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı
burda kimse barnetta ya hayır demez ama barnetta tam bir oyun kurucu değil . ozaman şunu rahatlıkla söyleyebiliriz denizliye madem 10 numara tarzı bir adam istemiyodun quarezmayı neden almadın. |
Ewet Queresma klasik bir 10 numara değil.. 4-3-3'de ilerdeki 3lünün sağında ve solunda çok başarılı olan bir adam.. Porto'da da bu şekilde oldukça başarılı idi.. Bizim maçlardan hatırlayın Tarık sektuoi-Lisandro lopez-Queresma bizi ve hatta diğer takımları oldukça zorlamışlardı.. Burdaki en önemli adam da kuşkusuz Queresma idi.. Yalnız Porto'nun ortasahasındaki 3lüyü unutmamak lazım.. Topu iyi kullanan ve mücadeleci adamlardan kurulu idi ve o yüzden ilerdeki 3lü rahat ediyordu.. Şimdi bizim eksiğimiz net: orta 3lünün sağında yada olsunda oynayabilecek ernst-fink ikilisine göre çok daha hücum etkinliği olan ama defansif anlamda mücadelesini de yapan bir adam.. Hatta yeri geldiğinde(özellikle anadolu takımlarına karşı) forvet arkası da oynayabilecek bir adam.. Ben diyorum ki bu isim Ledesma yerine Barnetta olmalıdır.. Hatta Bobo'yu satabilirsek yerine alabileceğimiz Baptista,Gudjonsen,Gomis vs gibi forvetle çok komple bir takım oluruz.. Tabiki ben de herkes gibi Queresma'yı siyah-beyaz çubuklu forması ile inönüde seyretmek isterim ama artık bu pek mümkün gözükmüyor.. Keşke imkan olsa holosko'nun yerine Que, Bobo'nun yerine yukarıda bahsettiğim isimlerden biri ortaya da Luco Gonzales gibi bir adam alsak.. Kusursuz bir şampiyonlar ligi takımı oluşturmuş olur ve Denizli'nin oynatmak istediği sisteme çok uygun hale geliriz..