Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2009, 03:20   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Massanın Durumu iyi..

Click the image to open in full size.

Dün yapılan sıralama turları sırasında Brawn takımının pilotu Barichello'nun aracından kopan 800 gramlık bir yayın kaskına çarpması sonucu kontrolünü kaybeden Brezilyalı pilot, bariyerlere çarptı. Kazanın hemen ardından acilen kaldırıldığı AEK Askeri Hastanesi'nde kafatasında kırık tespit edilen Massa, ameliyata alındı. Başarılı geçen ameliyatın ardından gece boyunca uyutulan başarılı pilot sabah saatlerinde uyanarak, kendini iyi hissettiğini söyledi.
Toyoto takımının İtalyan Doktoru Riccardo Ceccarelli, Radyo Rai'de yayınlanan demecinde, "Ferrari takım doktoru Alessandro Biffi ile görüştüm. Massa uyandı ve kendini iyi kissediyor" diye konuştu.
Bugün Massa'nın genel kontrolünün ardından Ferrari'nin bir basın toplantısı düzenleyerek genç pilotun sağlık durumu hakkında detaylı bilgi vereceği açıklandı.
Bu arada Brezilya'dan Massa'nın babası Luis Antonio Massa, annesi Ana Massa, beş aylık hamile eşi Rafaela Massa ve özel doktoru Dino Altmann, pilotun yattığı AEK Askeri Hastanesi'ne geldi. Felipe ve Rafaela Massa çiftinin, Felipe Jr. adını verecekleri ilk çocuklarının doğumunun Kasım ayı sonunda olmasının beklendiği öğrenildi. Eşinin kaza haberiyle çok geçiren Rafaela Massa'nın ve bebeğin sağlık durumunun da hastanede kontrol altında tutulduğu bildirildi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla