Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2009, 21:08   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
chelsea'den ayrılmıyorum

Başarılı defans oyuncusunun adı bir süredir Manchester City ile anılırken, City'nin menajeri Mark Hughes yıldız oyuncuyu kadrosunda görmek istediğini sürekli belirtiyordu.

Chelsea'nin yeni menajeri Carlo Ancelotti ise Terry'nin sonsuza kadar 'Mavilerde' kaptan kalacağını dile getirmişti.

28 yaşındaki oyuncu Chelsea'de kalacağını belirterek, City'den gelecek her teklifi kabul etmeyeceğini açıkladı.

Chelsea'nin resmi internet sitesine konuşan Terry şu ifadeleri kullandı;
Son zamanlarda benim ve geleceğim hakkında çok fazla spekülasyon çıkarıldı ve ilk olarak bunlara cevap vermek istiyorum. Chelsea’ye her zaman bağlı kaldım ve kalmaya devam edeceğim. Chelsea beni her zaman gururlandırdı ve hiçbir zaman bir yere gitmeyi düşünmedim” dedi.

"Ne zaman bir kulüple isiminiz anılsa veya saygı duyuduğunuz bir meanjerle, her zaman spekülasyonlar yaratılır ama Chelsea'den ayrılmam hiçbir zaman olasılıklar içinde olmadı" şeklinde başarılı defans oyuncusu sözlerini sürdürdü.

Bu açıklamayı daha önce yapaması gerektiğini bildiğini belirten Terry, "Kulüp yönetimi ve kulüp patronu ile bir araya gelerek bu konuyu tartıştık ve doğru zamanı bekleme kararı aldık” diye sözlerine ekledi.

Deneyimli defans oyuncusu son olarak "Şu anda tek düşündüğüm Chelsea'nin daha iyi yerlere gelmesi.. Carlo Ancelotti'yle hedeflere emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyorum. Eminim ki o kulübü bir üst seviyeye çıkaracaktır. Chelsea'den oynamaktan gurur duyuyorum ve bu takımın oyuncusu olarak kalmak istiyorum" şeklinde sözlerini bitirdi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla