Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2009, 11:23   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
C.Ronaldo Siftah Yaptı: 4-2

Real Madrid, Santiago Bernabeu'da LDU de Quito'yla karşılaşırken; Ronaldo İspanya kariyerindeki ilk gole imzasını attı..
Beşiktaş'ın da katıldığı 2009 Barış Kupası'nda A Grubu'nda mücadele eden, ilk maçında Al-Ittihad Jeddah'la Raul ve Aboucherouane'ın karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kalan İspanyol devi Real Madrid; gruptaki son maçında Santiago Bernabeu'da LDU de Quito'yla karşılaştı.
Kevin Blom'un düdük çaldığı karşılaşmaya İspanyol ekibinin teknik direktörü Manuel Pellegrini yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmayı tercih ederken, yeni transferlerden Ronaldo ve Benzema ilk 11'de sahadaydı.
İlk 45 dakikalık bölümünden gol sesi çıkmayan mücadelenin ikinci devresine hızlı başlayan İspanyol ekibi; Real Madrid kariyerindeki ilk golünü atan Ronaldo'nun 48. dakikadaki penaltısıyla skor avantajını yakaladı.
'Beyaz Şimşekler'i rahatlatansa Robben'in yerine oyuna giren ve 53'te farkı ikiye çıkaran bir diğer yeni transfer Granero oldu.
68'de Torres'in golüyle umutlanan konuk ekip; 3 dakika sonra savunmadan gelen Metzelder'e engel olamayınca yeniden 2 farkla geriye düştü.
86'da takımının ve kendisinin ikinci golünü atan Torres son dakikalara heyecan getiren isim oldu.
Son sözü söyleyense; Almeria'daki kiralık döneminin ardından takıma dönen Negredo'ydu.
Real Madrid bu galibiyetle puanını 4 yaparak 3 puanlı LDU de Quito ve 1 puanlı Al-Ittihad Jeddah'ı geride bırakarak D Grubu'ndan yarı final vizesi almayı başardı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla