Beşiktaş TV 'de Sıcak Gelişmeler ! | | BJK Tv'de kadro değişikliği mi? 2010'da Yıldırım Demirören'in listesinden ikinci başkan olarak gireceği iddia edilen emekli spiker Orhan Ertanhan'ın, BJK Tv'de köklü bir değişikliğe gideceği belirtildi.
2010'da Yıldırım Demirören'in listesinden ikinci başkan olarak gireceği iddia edilen emekli spiker Orhan Ertanhan'ın, BJK Tv'de köklü bir değişikliğe gideceği belirtildi. Yakın çevresine "BJK Tv'de kimse ne yaptığını bilmiyor. Zaten kanal demeye bin şahit lazım. Kanalı adam edeceğim. Mevcut kanal yönetimininden de kimse yerinde kalmayacak. BJK Tv sorumluları televizyonculuktan anlıyorlar mı çok merak ediyorum? Bu adamlar oturdukları yerden televizyon idare etmeye çalışıyorlar. Ama 2010'da bütün bunlar son bulacak. Şimdiden herkes ayağını denk alsın" dediği iddia edildi.
Emekli spiker Orhan Ertanhan'ın BJK Tv için emekli olduğu TRT'den bir ekip kuracağı belirtilirken köklü bir değişikliğe gideceği iddia edildi. Gelişmeler kartalhaber.com'da
____________________________________________ Eğer gelişmeler doğruysa gerçekten çok çok sevindirici bi haber kanal sadece Erdem Ulus'un üstüne kalmıştı , Elif Deringöl bi şeyler yapmaya çalışıyordu , Güney Mergen zaten yok Özgür Sancar Radyospor'a transfer olmuştu bu köklü değişiklik iç açıcı olur gerçekten.
__________________ Açın Gözlerinizi Bakmayın şaşı , Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaş'ı ! |