Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2006, 00:19   #178
ferro1903
Banned

ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Maça iyi başladık diye düşünüyorum. İkinci yarıda iki taze oyuncunun girmesi ile daha iyi olduk. Gördüğünüz gibi çok gol kaçırdık. İlk yarıda bir gol kaçırdık ikinci yarıda birkaç pozisyonumuz daha vardı. Bu havalarda oynamak gerçekten çok zor. Allahtan geç saatte oynadık. Ona rağmen zor..

Ligin erken başladığı konusunda yorum yapmak zor. Zira şampiyonlar ligine daha erken başlıyoruz. Takımlarımızın lige erken başlaması ve maç oynaması önemli. Türkiye’ye puan kazandırmaları için önemli.

Birinci yarı Bobo çok kötü bir darbe aldı. İkinci yarı ayağını yere basmakta zorlandı. Gökhan Güleç ise daha iyi olacak. Çalışıyor ve bazı etaplar var bunları geçmesi lazım. Hakemden ilk yarı sonunda oyunun sertleşmesinin ardından hakemden oyuncuları korumasını istedim.

Nobre’nin bize çok katkısı var. Ancak bizim onun dışında oyuncularımıza da ihtiyacımız var. Onlarında oynaması lazım.

Ricardinho geldiğinde fizik durumuna, hazır olup olmadığına bakacağız. Nerede nasıl oynayacağına bundan sonra karar vereceğiz.

Daha önce de söylediğim gibi transfer için bir çok oyuncuyu seçtik. Ricardinho oldu diğerleri olmadı.

Ben daha iyi olacağımızı umut ediyorum. Şu anda yeterli değiliz. Oyunun bazı bölümlerinde iyiyiz ama hazır olmamız gereken bir çok konu var. Bu eksiklerimizi gidermek için çok çalışıyoruz..

MARATON.COM.TR

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline