Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2009, 11:06   #24
Neokartal
 
Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Elano'nun da transfer olmasıyla ortada alınabilecek düzeyde bir 10(10.5 yada 9.5) numara kalmadı.. Helal olsun size yönetim.. 1 ay önce ameliyat olan ve ne zaman sahalara döneceği bilinen, dönse de bir halt olmayacağı aşikar olan adamın işini bir türlü halledemediniz.. Hoş halletseydiniz de bişey yapacağınızı düşünmüyorum ya.. Elalemin yönetimi sessiz sedasız 2 transfer yaptı.. Kimsenin ruhu duymadı.. 7 milyon euroya Elano gibi bir adam için bedavadır.. Ve büyük bir başarıdır.. Takımımız 2. sınıf yabancılar çöplüğünü andırırken rakiplerimizin kadrosu dünya karması gibi oldu.. Geçen sezon aldığını bir şampiyonlukla biz bu işi beceriyoruz zannetmeyin.. Demirören zihniyetinin Beşiktaş'a en az 3 şampiyonluk borcu vardır..
Bu arada bir kötü haber de Gomis'den geldi.. Nedendir bilinmem hala ümidim vardı bu adam için.. Defalarca yazdım şu forumda bu adamı alalım alalım mutlaka alalım diye.. Seneye 40 milyon euroya chelsea, real madrid veya Manu'ya transfer olursa hiç şaşmayalım.. Elimizdeki Bobo'ya(her sezon 20 gol atmasına rağmen) 3 kuruş para vermeyen avrupa eziklerin beğenmediğimiz golcüsüne 12-13 milyon euro teklif ediyor.. Ozaman şapkayı önümüze alıp bir düşünmek lazım biz nerde hata yapıyoruz diye.. Gerçi hata çok açık da neyse..
Bu dakikadan sonra transfer felan yapmayalım.. Çünkü bu kıtlıkta yine saçmalayacağımız çok açık.. Bırakalım bu kadro elinden geleni yapsın.. Boşu boşuna milyonlar harcayıp yabancı kontenjanımızın uzatmalarını da doldurmayalım.. Ama bundan sonra bizim yönetim ne yapar derseniz onlardan bekleneni yapar ve istanbula döndüğünde antepin(!) kapısını çalmaya başlar..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla