Alıntı:
maço´isimli üyeden Alıntı
Forumda takip ettiğim kadarıyla bazı yorumlarda gs nin elanoyu elimizden aldığı falan konuşuluyor. Öncelikle şuna açıklık getirelim, biz Elanoyu hiç istemedik ki. Sadece geçen gün haber1903.com adlı sitede böyle bir haber yayınladılar. Açıkcası kendi kendilerine gelin güvey oldular. Elano iyi bir futbolcu olabilir ama asla bizim istediğimiz adam değil. Kesinlikle bir 10 numara değil. Bir Deco veya Quaresma asla değil. O yüzden bu konuda yönetimi suçlamak yanlış olur. Eğer bu ismi geçen adamları alamazsak o zaman yönetimi suçlayabiliriz. Ama ben inanıyorum ki bu iki adamdan bir tanesi özelliklede Deco bu formayı giyecektir... |
Yönetim belki Elanoyla ilgili bir girişmde bulunmamış olabilir ama Queresma ile ilgili de bir girişmde bulunmadı.. Burda sorun Elano gibi bir adamın 7 milyon euroya bir premier lig takımından transfer ediliyor olması ve biz harıl harıl adam ararken bu adamı bulamamış olmamız.. Ve bunu rakibimizin alması da ayrı bir sinir bozuculuk.. Burda sorun rakibimizin güclenmesinden çok bu adam Türkiyeye sessiz sedasız ve bu kalite için oldukça uygun bir fiyata geliyor ama bunu biz alamıyoruz, almıyoruz, talip olmuyoruz veya düşünmüyoruz.. Bunların hepsi aynı derecede bence.. Arkadaşlar bizim yönetim Ferrari'yi 1 ayda transfer etti.. 2 defa başkan özel uçakla italyay gitti.. Olacak iş mi bunlar.. Nasıl bir trasnfer yaptık da bu kadar gürültü koparıldı herşey medya önünde yapıldı.. Bu mudur beceri.. Elde bir Deco kaldı.. O da mücize gibi bişey.. Kendi kendimizie gelin güvey olduğumuz Quelerden, Vander Vaartlardan, Elanolardan, Decolardan nerelere düşeceğiz bakalım.. Bu gidişle soluğu antepte alabiliriz..
Daha önce de sölediğim gibi Deco da olmuyorsa transfer yapmayalım kendi yağımızla kavrulalım..