Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2009, 12:55   #5
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

erhan : buyuk takıma geldıgının bılıncınde ve hata yapmaktan cekınerek oynuyor. bu sene o bolgede ekremı kesip banko 11 oynayamaz ama iyi bir alternatif oldugunu bu org. gosterdı.

ferrari : acıkcası bende hayal kırıklıgı yaratan tek ısım oldu. takıma uyum sorunu olabılır ama bıreysel hataları fazlaca var. umarım kısa surede kendını toparlar aksı halde toraman ferrarıyı her turlu keser.

ismail : benım bu hazırlık kampında en begendıgım futbolcu. cok yerınde bır transfer. sankı uzun yıllardır besıktasta oynuyormus gıbı kendınden emın top oynuyor. zamanla cok daha iyi olacaktır. uzun yıllar sol kanat sıkıntısı cekmeyeceğiz gibi gözüküyor.

nihat : kampa sonradan katıldı cok saglıklı bır sekılde ızleyemedık ama kalıtesı tartısılmaz tecrubesını mutlaka takıma yansıtacaktır.

fink : cok goz onunde olmayan sade bır futbol oynuyor. cıssenın boslugunu cok rahat dolduracak. ayaga iyi pas yapabılıyor. ernst ile uyum saglamıs gıbı gozukuyor. bence bu senenın suprız golcusu. defansın arasına sızıp suprız goller atabılır.

son olarak ta

hakan arıkan : bu sene cok daha hazır oldugunu gordum. kendıne guvenı gelmıs durumda.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla