Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2009, 14:55   #2
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Kaza 10 yıl önce olsaydı Massa hayatını kaybetmişti'

Click the image to open in full size.
Ferrari pilotu Felipe Massa'yı ameliyat eden Dr. Peter Bazso, saatte 200 kilometre hızla gittiği sırada öndeki araçtan kopan parçanın kafasına isabet etmesiyle yaralanan ve daha sonra aracıyla bariyerlere çarpan Massa'nın sağlık durumunun yavaş da olsa iyiye gittiğini belirtti.

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Honved (Askeri) Hastanesi'nde tedavisi devam eden Brezilyalı pilotun durumu ile ilgili bir açıklama yapan Macaristan Savunma Bakanlığı Sözcüsü İstvan Bocskai de, Massa'nın durumunda iyileşme olduğunu, Massa'nın yavaş yavaş uykudan kaldırıldığını, el ve kollarını oynatmaya başladığını söyledi.
Bocskai, Massa'nın tamamen iyileşmesinin çok zaman alabileceğini, şimdiye dek yapılan testlerde ise tehlike arz edecek bir olaya rastlanmadığını açıkladı.
Formula1 yarışlarının eski Dünya şampiyonu Niki Lauda ise, "Massa bu kazayı 10 yıl önce yapsaydı, hayatını kaybetmişti" açıklamasında bulundu. 60 yaşındaki Avusturyalı eski dünya şampiyonu, Massa'nın hayatını modern tıbba ve kaskına borçlu olduğunu, 10 yıl önceki teknolojiyle böyle bir kazayı atlatmanın mümkün olmadığını ileri sürdü.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla