Tigana, "Ricardinho'yu ben de merak ediyorum"
Beşiktaş teknik direktörü Tigana, oynanan futbolun kendisini tatmin etmediğini belirtirken Ricardinho'nun transferiyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı.

Jean Tigana, siyah-beyazlı takımın Denizlispor karşılaşmasında özellikle 2. yarıda çok gol kaçırdığını belirterek, "Eksiklerimizi giderip, daha iyi olacağız" dedi.
Tigana şöyle devam etti;
"Maça iyi başladık. Sonra boş geçen uzun bir bölüm yaşandı. 2. yarıda 2 taze oyuncu ile birlikte dengeyi sağlayarak daha iyi hale geldik. İlk yarı 1 tane 2. devrede ise daha fazla gol kaçırdık. Şu anda tam olarak yeterli olmasa da bazı bölümlerde iyiydik. Eksiklerimizi gidererek daha da iyi hale geleceğiz. Bu havalarda oynamak çok zor ama bizim geç saatte oynamamız biraz daha iyi oldu."
Ricardinho'nun transferi için Fransız teknik adam şunları söyledi; "Herkes bana Ricardinho kimin yerine oynayacak diye soruyor. Hele bir gelsin Ricardinho'nun son durumunu bir öğrenelim" dedi. Tigana, Ricardinho transferi için yönetim kurulu ile karşı karşıya gelip gelmediği şeklindeki soruya; "Siz bu transferi benden daha iyi biliyorsunuz. Ben Ronaldinho'yu istedim ama paramız yetmedi. yarın Ricardinho gelecekmiş, siz öyle diyorsunuz. Ben de Ricardinho'yu merakla bekliyorum" şeklinde konuştu.
kartalhaber