Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2009, 13:10   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kıpırdanma var

LYON önündeki Beşiktaş'tan daha canlı, rakibinin üzerine giden ve kanatlardan gelmeye çalışan bir ekip vardı Sevilla'da... Nemin ciğerlere işlediği hava maçın oynandığı saatte bile 40'lı derecelerde seyrederken, Siyah-Beyazlılar eksik kadrosuna rağmen Lyon'a verdiği baskı şansını
Portekizliler'e tanımadı.
Porto, ilk maçın verdiği rehavetten olacak, takımımıza karşı ani ataklarla gol arayıp Fransızlara gösterdiği dişini pek gösteremedi.
Ancak geldiği zaman da Guarin'le İsmail ve Serdar'dan kurulu Kartal'ın sol kanadına zor anlar yaşattı.
Lyon karşısında olduğu gibi defansif olarak Beşiktaş'ın kanatlarındaki sorun devam ediyor. Tabii ki bu olumsuzluk savunma dörtlüsünün dengesini de bozuyor. Şu an için en büyük kambur savunmanın uyumsuzluğu diyebiliriz. Savunma demişken, Ferrari'de gözle görülür bir toparlanma var. Hâlâ zamanlama hataları ve bire bir mücadelelerde fiziki yönden eksik görünse de yararlı olacağa benziyor.
Fink de dün işini yapanlar arasındaydı. Gösterişsiz ama takım oyuncusu... Ersnt ile birlikte iyi alan kapattı. Yana top dağıtmada başarılıydı. Dün sık sık ileri çıkıp aralara kaçtı ve hücuma da katkıda bulundu. Bobo'nun İstanbul'da başlayan İspanya'da süren tatsız hareketleri sanki bitmiş gibiydi. Saman alevi gibiydi ama rakibe basmaları, topla driplingleri kenar yönetimini umutlandırdı. Göze batanlar arasına Uğur İnceman'ı da eklemeliyiz.
Sevilla'daki maçta, şartlara göre iyi bir mücadele sergilendi. Hatta 10 gündür Beşiktaş ile İspanya'da yollara düşen bizler bile bu kadarını beklemiyorduk. Sonuçta futbolcu da insan. Bir an önce ailelerine kavuşmak özlemindeydiler. "Elensek de gitsek" mantığı ister istemez ön plana çıkacaktı. Ama bunun sadece düşüncede olduğunu gördük. Futbol olarak olmasa da mücadele açısından iyiydi Beşiktaş.
Nihat'ın eski patlayıcı deparları umut verici. Ancak hücumda pozisyon üretme sıkıntısı var. Bunun ilacı da orta sahaya alınacak yeni bir "10 numara" olabilir. "Beşiktaş adına sevindirici olan ne?" diye sorarsanız, yenilerin kıpırdamaya başlamasını söyleyebiliriz.

Kartal Yiğit
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla