Alıntı:
İnEvAsYoN´isimli üyeden Alıntı
kardeşim bazı tespitlerin doğru ancak kaçırdığın bir nokta var sen hep gs nin şimdiye kadar getirdiği en iyi oyuncuları bizimde en kötü oyuncularımızı yazmışsın gs yanlış transfer yapmadımı carruscalar petreler uğraşmak istemiyorum istesem çıkartırım sana ama önemli değil bizim yönetim hiç mi olmumlu transfer yapmadı diyoruz işte yönetimin transfer komitesini değiştirmesi gözden geçirmesi lazım evet burada bir eksiklik var doğru ama bu kadar yandaşça davranman beni şaşırtıyor doğrusu beşiktaş taraftarı biraz başı dik olur diğerleri gibi ağlamayız biz transfer yapmasakta şampiyon oluruz biz sen yorma kafanı önemli olan avrupa klansmanında adımızı duyurmak bu yüzden diyorum transfer komitesi değişsin diye türkiye için değil kimse merak etmesin biz bu senede şampiyon oluruz ancak rakipler transferler yaptı tabiki güçlendiler ama bizde transferlerimizle güçlendik daha iyi olduk istenilen düzeye gelir beşiktaş bu sene biraz çekişme olur diye düşünüyorum çok gzl lig olucak ama beşiktaşın hakkını yedirmemm yönetim hatalar yaptı zamanında ama yeter rakip transfer yaptı diye bizim yönetim suçlu değil onlar işlerini yapıorlar transfer sezonu bitsin konuşuruz yükleniriz yeri gelirse o zaman |
kardeş tamam onlar transfer yaptı diye biz yapmayalım ama bizim yönetici diyor şimdiye kadar kimsenin yapamadıgı yıldız bir transfer yapacaz diyor ama bakıyoruz hep rakip yapmış transferleri şu saatten sonra iyi birini tranfer yapamazlarsa herkese bizi rezil etmiş olurlar herkes birtarafıyla güler bu duruma haksızmıyım beşiktaş duruşu diyorlar beşiktaşlı duruşu söylediğini yapmaktır herşeyden önce haksızmıyım yapamazlarsa ezilmiş olacaz bu kadar basit bir yönetici yüzünden....