Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2009, 00:04   #1352
Enfaca
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur..

Enfaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya renkli ve ezik basının her gün bir adam yazmasnı engellemek mümkün değil sorun yalan olduğunu bile bile o haberlere inanıp sinirlenmek kendini harab etmektir deymez vallahi gül geç bu medyanın haberlerine

Elano ile başından beri gs ilgileniyodu sadece , bence renkli medya bilerek gs nin rakiplerinin taraftarlarını çileden çıkarmak yönetimlerine saldırtmak amaçlı olarak elano yu elimizden kaçırmışız gibi hava yarattılar. İşin ilginci bizim bjk taraftarımız kadar gazetelerin her yazdığı habere ve rakibin yaptığı her transferde gaza gelip yönetimine ver yansın eden taraftar görmedim azıcık sakin ve sabırlı olmak lazım bence .

Bende senin gibi sabur sabır diyordum ama ne zamana kadar sabır haftaya ligler başlıyor Delgado'nun sözleşmesi ne zaman dondurulacak ne zaman adam alacaklar alınacak adam nezaman ve nasıl uyum sağlayacak işte sorun burada.Arkadaşlarımız ve taraftarımız Parası pulu olmayan Gs'nin bile Elano gibi bir adamı getirmesi sabırların taşmasına neden oldu.Ben zaten artık transfer beklemiyorum ama inşallah ben yanılmış olurum.Süper kupaya ve lige konsantre olmanın vakti geldi.Bu sene 4-5 takım güçlendi 3 büyüklerden hariç.Çok çetin geçecek gibi bu sezon.İnşallal çok iyi bir sezon geçiririz...

Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın...

Enfaca Ofline