Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2009, 11:01   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gökdeniz Attı, Rubin 'Kazan'dı

Click the image to open in full size.
Rusya Primier Ligi 16. hafta karşılaşmasında lider Rubin Kazan, evinde ağırladığı Spartak Nalchik'i 2-0 yendi. 62 dakika sahada kalan Gökdeniz Karadeniz, takımının bir golünü kaydetti.
Geçtiğimiz hafta Zenit ile berabere kalarak puan kaybeden ve arayı hızla kapatan Spartak Moskova'yı ensesinde hisseden Rubin, bu haftayı kayıpsız kapatarak rahat bir nefes aldı. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren Spartak Nalchik kalesinde etkili olmaya başlayan Kazan ekibinde temsilcimiz Gökdeniz Karadeniz bu hafta da ortaya koyduğu performansı bir golle süsleyerek, Rusların hayranlığını kazanmaya devam etti.
Karşılaşmanın 37'nci dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Gökdeniz, karşılaşmada seyirciden de büyük alkış aldı. Top her ayağına geldiğinde seyirciyi heyecanlandıran Gökdeniz, 62. dakikada yerini takım arkadaşı Dominges'e bıraktığında ise seyirci tarafından ayakta alkışlandı. Karşılaşmanın bu dakikasından sonra oyuna eşitlik getirmek isteyen Spartak Nalchik golü ararken, 87'de rakibine penaltı kazandırdı. Penaltı atışını kullanan Dominges takımının ikinci golünü kaydederken maçın da skorunu belirlemiş oldu.
Rubin, kazandığı bu üç puanla, puanını 31'e yükselterek liderlik koltuğunu bu hafta da kimseye kaptırmadı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla