Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2009, 11:06   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ankaraspor Finalde: 10-9

Click the image to open in full size.
TSYD Ankara Şubesi'nce organize edilen "TBMM 90. Yıl" Kupası ilk maçında Ankaraspor normal süresi 4-4'lük eşitlikle sona eren karşılaşmada penaltılar sonucunda Eskişehirspor'u 10-9 mağlup etti ve adını finale yazdırdı. Yeni Kent ASAŞ Stadı'nda ilk yarısı Eskişehirspor'un 4-2'lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Es-Es'in golleri 11. dakikada El Saka, 14 ve 25. dakikalarda Burak Yılmaz ile 45. dakikada Ümit Karan'dan gelirken, Ankaraspor'un golleri 22, 30 ve 71. dakikalarda Meye ile 57. dakikada Konate'den geldi.
Başkent'te bol gollü ve son derece heyecanlı geçen mücadelede iki takım da ilk beş penaltısını gole çevirirken, Eskişehirspor'da Serdar'ın penaltısını Senecky kurtardı, mavi-beyazlılarda da Meye son penaltı atışını gole çevirince Leoparlar finale yükseldi.
G.Birliği 90'da vurdu: 1-0
TSYD Ankara Şubesi 4'lü Futbol Turnuvası TBMM 90. Yıl Kupası'nın ikinci karşılaşmasında Gençlerbirliği, Ankaragücü'nü 1-0 yenerek finalde Ankaraspor'un rakibi oldu. Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmanın tek golü 90. dakikada Hurşit'ten geldi.
Gençlerbirliği, bu galibiyetle kupada Ankaraspor'dan sonra finale yükselen ikinci takım oldu. Kupa finali yarın Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de yapılacak.
Saat 17.30'da Yenikent ASAŞ Stadı'nda yapılacak üçüncülük mücadelesinde ise Eskişehirspor ile Ankaragücü karşı karşıya gelecek.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla