Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2009, 11:53   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tunçeri: 'Bizi yıpratmayın'

Milli Takım'ın ikinci kaptanı Kerem Tunçeri, "Eleştiriler her zaman olacaktır ama bizi yıpratmasınlar. Herkes elinden geleni yapıyor" dedi.
A Milli Basketbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdürürken, ikinci kaptan Kerem Tunçeri, hazırlık devresini ve maçlarını değerlendirdi. Oynanan iki hazırlık maçının baz alınmaması gerektiğini söyleyen Kerem, "Çünkü hiç hazır değiliz. Aramıza Hido ve Semih de katılacak. Ersan da daha yeni idmanlara başladı. Henüz bir haftadır çalışıyoruz, bacaklarımız çok ham. Hazır değiliz ama çalışmalarımız iyi gidiyor" dedi.
'Örnek olmaya çalışıyoruz'
Milli takım forması giydiklerini ve ne maçı oynarlarsa oynasınlar kazanmak için sahaya çıktıklarını söyleyen Kerem, "Kanada'ya karşı da sonuna kadar kazanmak için mücadele ettik. Bu ilerisi için iyi bir sinyal. Takım olgusu içinde müthiş birşey. Herkes çok istekli ve oynamak istiyor, takıma katkı yapmak istiyor. Biz de Kerem, Ömer ve Hidayet, ağabeylerimizden nasıl gördüysek gençlere öyle davranmaya çalışıyoruz. Yardım etmek istiyoruz, örnek olmak istiyoruz. İyi bir hava var. Geçen yıl bıraktığımız yerden devam ediyoruz" diye konuştu.
'Şansımız çok fazla'
Avrupa Şampiyonası'nı basamak basamak düşünmek gerektiğini vurgulayan tecrübeli basketbolcu, "Gruptan lider çıkmamız çok önemli olacak. Maçları tek tek düşünüp, rakipleri tek tek masaya yatırıp karşılaşmalara öyle çıkmamız gerekiyor. Çok şansımız olduğunu düşünüyorum. Potansiyelli bir takımız. Ama bu takımın yıpratılmaması gerekiyor. Eleştiriler her zaman olacaktır. Biz bunlara hazırlıklıyız. Son üç şampiyonada başarısız olduk. Bunun verdiği ekstra bir motivasyon ve istek de var. Biz kendi işimize bakıyoruz. Takımı en yüksek yere çıkarmaya çalışıyoruz. Bunun için de sonuna kadar savaşacağız" diyerek sözlerini tamamladı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla