Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2009, 13:54   #64
volkan-saygın
 
volkan-saygın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
İnEvAsYoN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim bazı tespitlerin doğru ancak kaçırdığın bir nokta var sen hep gs nin şimdiye kadar getirdiği en iyi oyuncuları bizimde en kötü oyuncularımızı yazmışsın gs yanlış transfer yapmadımı carruscalar petreler uğraşmak istemiyorum istesem çıkartırım sana ama önemli değil bizim yönetim hiç mi olmumlu transfer yapmadı diyoruz işte yönetimin transfer komitesini değiştirmesi gözden geçirmesi lazım evet burada bir eksiklik var doğru ama bu kadar yandaşça davranman beni şaşırtıyor doğrusu beşiktaş taraftarı biraz başı dik olur diğerleri gibi ağlamayız biz transfer yapmasakta şampiyon oluruz biz sen yorma kafanı önemli olan avrupa klansmanında adımızı duyurmak bu yüzden diyorum transfer komitesi değişsin diye türkiye için değil kimse merak etmesin biz bu senede şampiyon oluruz ancak rakipler transferler yaptı tabiki güçlendiler ama bizde transferlerimizle güçlendik daha iyi olduk istenilen düzeye gelir beşiktaş bu sene biraz çekişme olur diye düşünüyorum çok gzl lig olucak ama beşiktaşın hakkını yedirmemm yönetim hatalar yaptı zamanında ama yeter rakip transfer yaptı diye bizim yönetim suçlu değil onlar işlerini yapıorlar transfer sezonu bitsin konuşuruz yükleniriz yeri gelirse o zaman
Bende mermi006 isimli arkadaşa katılıyorum . GS ile aramızda ,daha doğrusu yöneticilerimiz arasında vizyon farkı var.
Adamlar büyük takım büyük futbolcuyla olur mantığıyla hareket ediyor ki bence de olması gereken bu.
Düşünün Arda var ellerinde 10 numara pozisyonunda oynatabilecekleri , ki bu çocuk hem çok genç hemde gerçekten Avrupada bile konuşulan bir isim. Buna rağmen yetinmeyip bir başka birinci sınıf oyuncu olan Elano'yu getiriryorlar. Bunun dışında eksik görüdkleri yerleri hep birinci sınıf adamlarla takviye ettiler.
Şimdi soruyorum bizim elimizde bir Arda olsaydı acaba bu yönetim 10 numara transferini aklından bile geçirirmiydi? Bence kesinlikle hayır.
Ve yine soruyorum , Demirören yönetiminin aldığı Carew dışında kendini Avrupada ispatlamış birinci sınıf başka bir adam varmı ?
ikinci sınıf adamlarla ise malesef Avrupada başarı gelmiyor.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
volkan-saygın Ofline   Alıntı ile Cevapla